Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the Wanita Melayu Online.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Page 1 of 157 123451151101 ... LastLast
Results 1 to 20 of 3132
  1. #1
    Peniaga Supreme @ Anjung Mall
    Join Date
    17 Feb 2008
    Posts
    2,486

    Gelihati MAKJUN KAMPUNG (MK)~ORIGINAL ~ Sila lah masuk~Gerenti puas hati



    MAKJUN KAMPUNG






    1. Pengenalan



    Assalamualaikum semua….

    Memula sekali, Kak Azie ingin mengucapkan berbnyk2 terima-kasih kpd pemilik Anjung Mall yg memberi laluan untuk Kak Azie membuka kedai disini.


    Untuk pengetahuan semua, Kak Azie jual makjun secara kecil-kecilan di pejabat dan di rumah. Kak Azie jual Makjun Kampung (MK). MK ni Kak Azie buat sendiri. Ramuan MK adalah ramuan turun-temurun dari keluarga Kak Azie.

    MK adalah produk penjagaan kesihatan tradisional orang Melayu. Ianya SUCI, HALAL serta BERSIH

    MK mengandungi tidak kurang dari 25 ramuan rempah ratus dan herba terpilih antaranya spt:-

    kunyit terus
    lengkuas
    halia
    manjakani
    biji kedawung
    bunga pala
    jintan manis
    lada hitam
    cabai pintal
    habbatus sauda’
    cekur
    jerangau .... dan lain2 lagi.



    Antara khasiat Makjun Kampung adalah untuk:-

    Menambah tenaga.
    Melancarkan perjalanan darah
    Merawat penyakit keletihan / tidak bermaya /lemah-lesu
    Menghilangkan rasa sakit dan lengoh badan dan sakit urat
    Meningkatkan kenikmatan bila “bersama” (suami/isteri)
    Merawat penyakit keputihan
    Mencantik dan menghaluskan kulit
    Mengeluarkan angin dari dalam badan
    Melawas pembuangan air besar dan air kecil
    Merawat penyakit sembelit dan buasir
    Merawat penyakit darah tinggi
    Merawat dan menguatkan otot dalaman
    Awet muda



    MAKJUN KAMPUNG JUGA SESUAI UNTUK ORANG LELAKI DAN MEREKA-MEREKA YG BELUM BERUMAH-TANGGA.




    2. Aturan Pemakanan

    4 biji sehari ( 2 biji pagi dan 2 biji malam) selepas sarapan dan selepas makan malam.

    Sekiranya ingin menambah, maksima 6 biji sahaja sehari (3 biji pagi dan 3 biji malam).



    Cara memakan nyer adalah samada :-

    di telan dgn air suam atau susu, atau,

    di kunyah atau

    di kemam.(cara terbaik dan cepat berkesan)




    MK TIDAK SESUAI UNTUK IBU2 YANG SEDANG HAMIL ATAU MEREKA2 YG DATANG BULAN (haid /period).



    3. Harga Jualan


    Harga Makjun Kampung ialah RM15.00 sebotol ... Isi kandungan 40 biji.



    4. Kos Penghantaran



    Bagi penghantaran ke alamat-alamat di ...

    (i) Kuala Lumpur...... RM5.00

    (ii) Negeri-negeri lain di Semenanjung ....... RM6.00

    (iii) Sabah, Sarawak dan WP Labuan...........RM9.00




    5. Cara Pembayaran

    Pembayaran boleh dibuat secara :-

    * On-line transfer ( internet banking ... m2u atau CIMB Clicks)

    * Pindahan Tunai Melalui ATM

    * Deposit Tunai di Mesin Deposit Tunai (CDM)

    * "Bank-in" di Kaunter






    6. Bank dan Nombor Akaun

    Pembayaran boleh di buat melalui Bank2 berikut :-


    i. Maybank

    Nombor akaun : 1643 9792 3341
    Nama akaun : Aziah bt Md Ali
    e- mel: aziah_mdali@hotmail.com



    ii. CIMB

    Nombor akaun : 125 200 705 685 28
    Nama akaun : Che Muhamad (suami)


    iii. Bank Islam

    Nombor akaun : 141 530 200 596 78
    Nama akaun : Che Muhamad (suami)




    Setelah bayaran dibuat, sila PM atau e-mel ke aziah_mdali@hotmail.com atau SMS ke 012 617 385 8 butir –butir berikut kpd Kak Azie.


    i. Nama penuh

    ii. Jumlah ‘Bank-in’

    iii. Kuantiti Pesanan

    iv. Alamat Penghantaran

    v. No. Telefon




    7. Penghantaran

    Penghantaran menggunakan POSLAJU.

    Untuk memudahkan tracking, Kak Azie akan beri nombor “tracking” POSLAJU.


    Bagi menjamin keselamatan dan kualiti makjun yg dihantar, jangan terima botol yg mana “lilitan keselamatan nya (security seal)” telah ditanggalkan.

    Ini menandakan bahawa botol tersebut telah dibuka.

    PM atau SMS atau e-mel Kak Azie dgn segera.




    8. Penutup

    Kepada yg sudi masuk ke kedai Kak Azie ni - samada untuk membeli atau saja jalan-jalan - Kak Azie ucapkan terima kasih.

    Untuk maklumat lanjut tentang MK, sila hubungi Kak Azie di :-

    (i) E mel : aziah_mdali@hotmail.com

    atau

    (ii) handphone : 012 617 385 8

    atau

    (iii) PM.


    Kepada yg ingin untuk memulakan pernigaan atau business secara kecil-kecilan dgn menjadi pengedar MK, sila berhubung dgn Kak Azie .... tak perlu bermodal besar .... dan juga tiada risiko yg perlu ditanggung.



    Sekian terima kasih. Wassalam.


    Kak Azie
    Last edited by Kak Azie; 3rd September 2008 at 02:49 PM. Reason: amendment

  2. #2
    Peniaga Supreme @ Anjung Mall
    Join Date
    17 Feb 2008
    Posts
    2,486

    Default Re: MAKJUN KAMPUNG (MK)~ORIGINAL ~ Sila lah masuk~Gerenti puas hati

    Beberapa testimoni yg Kak Azie terima.....


    Testimoni 1
    Rohaida Abu ….... (Jalan Duta KL)



    Akak … best ler majun akak tu …..dulu nak bangun pagi punyer ler liat …… badan raser berat dan letih jer …lepas mkn majun ni raser ringan plak badan. Hubby pun pelik nengok Ida. Tenkiu akak. Ida nk beli 3 botol nak bagi pd kakak ida yg dlm pntang





    Testimoni 2

    Angah ….. (Putra Jaya)

    Bezzzt giler siot……. Nk tulis pjg2 x pandai…. huhuhu. Nk tnya cket. Leh ker Angah jadi ejen kat Putrajaya? All da best 2u.





    Testimoni 3

    Miza ….... (Jalan Duta KL)


    Tadi masa kat ofis time nak balik .... Miza bisik2 kat kak azie. ... leihkurang cenggini bunyi nyer ... “ Kak, saya mkn makjun akak ... dah 4 hari .... 2 bijik pagi .... 2 bijik mlm. Hasben Miza puji .... “KETAT” katanyer
    Last edited by Kak Azie; 28th July 2008 at 11:50 PM.

  3. #3
    Peniaga Supreme @ Anjung Mall
    Join Date
    17 Feb 2008
    Posts
    2,486

    Default Re: MAKJUN KAMPUNG (MK)~ORIGINAL ~ Sila lah masuk~Gerenti puas hati

    TESTIMONY



    Quote Originally Posted by nadheerah
    SALAM KAK AZIE..
    MAKJUN ADE STOK LAGIK TAK? NAD NAK ODER 2 BOTOL LAGIK LAHH...DAH 3 ARI MKN MAKJUN KAK AZIE..RASE RINGAN JEK BADAN...TAKDE LETIH2 LAGIK..HEHEHEHE..NAK BNGUN PAGI PON SENANG...BESHHH...
    Last edited by Kak Azie; 28th July 2008 at 11:59 PM.

  4. #4
    Peniaga Supreme @ Anjung Mall
    Join Date
    17 Feb 2008
    Posts
    2,486

    Default Re: MAKJUN KAMPUNG (MK)~ORIGINAL ~ Sila lah masuk~Gerenti puas hati

    TESTIMONY


    Quote Originally Posted by ainaibu
    hai kak azie...
    ari ni yg bagi testi yg pertama..
    saje jer bagi lambat...
    mula mula makan rasa sakit lelangit....tapi dah seminggu ni ok dah...
    tapi yang bestnya...rasa kenyang jer lah...
    saya ni memang dikategorikan mkan ikut selera jer.. ops:
    dulu mlm pun mkn cam biasa :twisted: ..tapi sejak makan makjun ni...
    pagi minum jer dah ok dah..tgh ari mkn berat sikit la ..tapi bila petang dah tak boleh nak makan lagi..kalo makan rasa tercekik kat tekak jer...kalo macam ni,boleh la kurangkan berat badan..tq kak azie yer...
    lagi satu yg beshnyer....hubby kata sedappppppp jer... ops:
    ketat dan panasssssss
    :mrgreen:
    :mrgreen:
    Last edited by Kak Azie; 28th July 2008 at 11:53 PM.

  5. #5
    Peniaga Supreme @ Anjung Mall
    Join Date
    17 Feb 2008
    Posts
    2,486

    Default Re: MAKJUN KAMPUNG (MK)~ORIGINAL ~ Sila lah masuk~Gerenti puas hati

    TESTIMONY


    [quote="neza 8324"]
    Quote Originally Posted by Kak Azie
    Quote Originally Posted by neza 8324
    Quote Originally Posted by Kak Azie
    Quote Originally Posted by neza 8324
    alahai kak azie! tak sabar rasanye dah nak makan makjun yang baru siap itew!
    akan ku tunggu kedatangannye!!!!!!!!!!!!! :dance: ( 10 botol tu sekali order! tamak betul lah ye! :think:
    Bila Neza dah dapat, bagi tau akk ye .......

    untuk yg lain2..... tgh hari ni akk akan update .... stay tune.... :clap:
    hai kak! makjun udah selamat sampai! kebetulan pula baru lepas sarapan apalagi terus aje le saya dan suami ngap! bila dikemam memang terasa kelazatan makjun akak ni! suami saya kata inilah rasa makjun kampung yang sebenar!!!!!!!!!!!!! :whistle: terima kasih ye kak kerana membuat makjun yang macam ni punya sedap :clap:
    tunggu dua tiga hari lagi saya bagi testimoni lagi ye!!!!!!!!!!!!
    untuk makluman Neza dan juga yg lain ....itulah dianya rasa makjun yg sebenar ....dan itulah dianya cara makan makjun yg paling afdal.... tu yg akk kata ORIGINAL tu....
    Begitupun..... dah tak ramai org buat makjun yg mcm akk buat tu ... ramuan nya sahaja paling kurang pun ada 23.
    ader setengah bahan tu amatlah susah nak dapat.......... dan Akk pulak kalau kurang 1 bahan pun ... akk tak akan buat Makjun Kampung tu...
    Masa nak buat pulak, dari proses awal hinggalah akhir, akk mesti berada dlm wudhuk
    ... dan kalau dalm period .... akk tak buat langsung Makjun Kampung tu...holiday time ....
    Gitu ler serba sedikit mengenai Makjun Kampung ....moga2 apa yg akk usahakan ini dikira sebagai amal oleh Allah swt dan diberkatiNya ...Amin.
    [/quote

    jeng....!jeng....!
    ha seperti yang dijanjikan! saya nak bagi testimoni le pasal kehebatan makjun kampung kak Azie ni! MEMANG HEBAT!!!!!!!!!!!!!!!!! POWER LAGIK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ( paham-paham le yek! ) memang tak rugi le mencuba makjun kampung ni. Hari sabtu hingga isnin tu hari saya sekeluarga pergi ke Kelantan jalan-jalan, biasanye penat sangat bila balik makan angin tapi sekarang ni Alhamdullilah! tak ada rasa penat pun! Anak dara saya pun cakap eh! kenapa tak rasa penat ye! oh baru ingat sebab makan makjun kak Azie ler!!!!!!!!! ( kedua-dua anak dara saya ni saya bagi makan makjun kak Azie ) Terima kasih lagi sekali kak Azie! kerana membuat makjun yang hebat!!! Sekarang ini saya sekeluarga makan makjun kampung kak Azie!
    Last edited by Kak Azie; 29th July 2008 at 12:22 AM.

  6. #6
    Peniaga Supreme @ Anjung Mall
    Join Date
    17 Feb 2008
    Posts
    2,486

    Default Re: MAKJUN KAMPUNG (MK)~ORIGINAL ~ Sila lah masuk~Gerenti puas hati

    Quote Originally Posted by agina1
    WOW!!!! BESTNYA BACA2 TESTI KAT SINI..ina pun teringin nak cuba...tapi tungguuu..ina ader sket lagi nak habis yg lama tu..
    DAH LAMA NAK CARIK JAMU YG MCM NIE...EKEKEKEK..cuma satu jer, ina tak suka kunyah...telan pun boleh kan kak aziee... :lol: :lol: :lol:
    telan pun boleh ....
    tapi kalu nak rasa "kemanisan bermakjun" .... elok ler dikemam jer....
    Last edited by Kak Azie; 29th July 2008 at 12:24 AM.

  7. #7
    Peniaga Supreme @ Anjung Mall
    Join Date
    17 Feb 2008
    Posts
    2,486

    Default Re: MAKJUN KAMPUNG (MK)~ORIGINAL ~ Sila lah masuk~Gerenti puas hati

    TESTIMONY

    Quote Originally Posted by kakraj
    saya ada gastrik dah lama.dulu dok makan ubat angin tapi sejak mkn MK dah ilang gastrik.
    Last edited by Kak Azie; 29th July 2008 at 12:33 AM.

  8. #8
    Peniaga Supreme @ Anjung Mall
    Join Date
    17 Feb 2008
    Posts
    2,486

    Default Re: MAKJUN KAMPUNG (MK)~ORIGINAL ~ Sila lah masuk~Gerenti puas hati

    Quote Originally Posted by mama sara
    Suamiku komplen " makan apa sampai ket.. sangat??!!


    TQ K.Azie. Beso pahala.......
    Last edited by Kak Azie; 29th July 2008 at 12:34 AM.

  9. #9
    Peniaga Supreme @ Anjung Mall
    Join Date
    17 Feb 2008
    Posts
    2,486

    Default Re: MAKJUN KAMPUNG (MK)~ORIGINAL ~ Sila lah masuk~Gerenti puas hati

    Quote Originally Posted by mama sara
    Suamiku komplen :aiya: " makan apa sampai ket.. sangat??!!


    TQ K.Azie. Beso pahala.......


    Jgn sampai kena pakai screwdiriver ngan playar nak bagi longgar sket udah .... hehe .. ooopps:
    Last edited by Kak Azie; 29th July 2008 at 12:35 AM.

  10. #10
    Peniaga Supreme @ Anjung Mall
    Join Date
    17 Feb 2008
    Posts
    2,486

    Default Re: MAKJUN KAMPUNG (MK)~ORIGINAL ~ Sila lah masuk~Gerenti puas hati

    Quote Originally Posted by mama sara
    alah K.Azie nie perli pulak......malu mama oopps:

    org bagi testimonial baik punyer so mrk2 yg kat luar sana cepat2 amek MK nie

  11. #11
    Peniaga Supreme @ Anjung Mall
    Join Date
    17 Feb 2008
    Posts
    2,486

    Default Re: MAKJUN KAMPUNG (MK)~ORIGINAL ~ Sila lah masuk~Gerenti puas hati

    Quote Originally Posted by nadheerah
    nie yg besemangat nak mkn MK kak azie nie....kang ade yg tetiap pagi nak kene mandi basuh rambut..adehhhh.....letihh arrr...wakakakkaka

  12. #12
    Peniaga Supreme @ Anjung Mall
    Join Date
    17 Feb 2008
    Posts
    2,486

    Default Re: MAKJUN KAMPUNG (MK)~ORIGINAL ~ Sila lah masuk~Gerenti puas hati

    Quote Originally Posted by neza 8324
    Quote Originally Posted by Kak Azie
    Quote Originally Posted by mama sara
    Tak pe , janji bahagia dunia & akhirat! MB kita pun dah bagi air percuma 20m...
    Caya lah Mama ......
    wah! wah!!!!!!!!!!!!! dah makin ramai yang merasai kehebatan maajun kak Azie ni! :clap: :whistle: cayok! cayok! kak Azie!

    Minggu depan ni saya nak order 15 botol ye kak Azie! ha! ha! ha! saya punya aje 10 botol yang lagik 5 tu adik ipar punya! gentel kak jangan tak gentel maajun tu!!!!!!!!!!!!!!!!!! macam biasa le saya nak yang fresh punya ye! standby untuk saya ye akak ku sayang!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  13. #13
    Peniaga Supreme @ Anjung Mall
    Join Date
    17 Feb 2008
    Posts
    2,486

    Default Re: MAKJUN KAMPUNG (MK)~ORIGINAL ~ Sila lah masuk~Gerenti puas hati

    Quote Originally Posted by Kak Azie
    Quote Originally Posted by mama sara
    dah makn 2 bulan dah...noticed that period heavy the first 3 days. masuk ari 4 ala2 dah kering :whalla:
    K.Azie rasa itu biasa ker atau sbb panas maka dia cepat kering ker?? :?
    itu biasa mama .... makjun tu tak panas ....
    malah dlm kes mama, makjun mmpertingkatkan lagi pembuangan darah kotor dgn cepat dan berkesan ....
    mama .... makjun kampung sesuai sgt dgn mama.... ray:

  14. #14
    Peniaga Supreme @ Anjung Mall
    Join Date
    17 Feb 2008
    Posts
    2,486

    Default Re: MAKJUN KAMPUNG (MK)~ORIGINAL ~ Sila lah masuk~Gerenti puas hati

    Quote Originally Posted by Kak Azie
    Testimoni dari seorang kastemer Kak Azie ...
    Atas sebab2 trtentu, akk diminta untuk 'tidak menghebahkan' nama nya ......
    jadi .... akk gantikan nama beliau dgn XXX ajer.
    selamat mmbaca .... :mrgreen:

    salam kak azie ..
    makjun kampung XXX dah sampai. actually sampai on monday tp sbb XXX bercuti so smlm baru XXX bukak parcel kak azie tu. cuma 1 botol tu dia crack sket tapi mujur luar botol tu akak letak salotep, x lah pecah botol tu.
    smlm XXX dah try telan 2 biji .. bau mmg besh. cantik kak azie gentel .. bulat2 n sama saiz. mmg akak buat sendiri ke makjun tu?
    pagi tadi ingatkan XXX nak telan 2 biji lagi lps bfast tp dah terlupa pulak nak capai sebtl utk stok kat opis. kalau bekalan utk sebln kita kena mkn brape botol ek kak?
    mlm tadi b4 tido XXX telan 2 biji .. pagi ni senang je nak bangun. smlm kak .. punya la sedap tido, nyenyak betul.. tu pun nasib baik XXX set alarm kalau x dah tentu kesiangan pagi ni .. heheh
    terima kasih byk ye kak azie .. cayunk akak ..

  15. #15
    Peniaga Supreme @ Anjung Mall
    Join Date
    17 Feb 2008
    Posts
    2,486

    Default Re: MAKJUN KAMPUNG (MK)~ORIGINAL ~ Sila lah masuk~Gerenti puas hati

    Quote Originally Posted by mama sara
    Sebenonya K.Azie, bukan sedap tido aje, bila anu pun sedap lain macam!!!!! Saya dah 19 thn kawin tapi selepas 2 bulan makan , mcm baru tawen tau penangan dia...[hilight=]u all kat sana tolong lah makan MK nie[/hilight]:dance: :dance: :dance:

  16. #16
    Peniaga Supreme @ Anjung Mall
    Join Date
    17 Feb 2008
    Posts
    2,486

    Default Re: MAKJUN KAMPUNG (MK)~ORIGINAL ~ Sila lah masuk~Gerenti puas hati

    Quote Originally Posted by neza 8324
    Quote Originally Posted by mama sara
    Sebenonya K.Azie, bukan sedap tido aje, bila anu pun sedap lain macam!!!!! Saya dah 19 thn kawin tapi selepas 2 bulan makan , mcm baru tawen tau penangan dia...[hilight=]u all kat sana tolong lah makan MK nie[/hilight]:dance: :dance: :dance:
    yelah mama sara! sesiapa yang belum mencuba makjun Kak Azie ni............dinasihatkan mencubanya sebab memang puas hati!!!!!!!!!!!!!!! superb you!!!!!!!!!!!!!!!

    By the way Kak Azie! Saya dah bank in bayaran untuk 15 botol makjun yang power itew!!!!!!!!!!!!! petang tadi.:violin: :whistle:

  17. #17
    Peniaga Supreme @ Anjung Mall
    Join Date
    17 Feb 2008
    Posts
    2,486

    Default Re: MAKJUN KAMPUNG (MK)~ORIGINAL ~ Sila lah masuk~Gerenti puas hati

    quote="Kak Azie"]
    Quote Originally Posted by mama sara
    Sebenonya K.Azie, bukan sedap tido aje, bila anu pun sedap lain macam!!!!! Saya dah 19 thn kawin tapi selepas 2 bulan makan , mcm baru tawen tau penangan dia...[hilight=]u all kat sana tolong lah makan MK nie[/hilight]:dance: :dance: :dance:
    husband pun hepi kan mama .... :dance: :dance:[/quote]

  18. #18
    Peniaga Supreme @ Anjung Mall
    Join Date
    17 Feb 2008
    Posts
    2,486

    Default Re: MAKJUN KAMPUNG (MK)~ORIGINAL ~ Sila lah masuk~Gerenti puas hati

    Quote Originally Posted by Kak Azie
    Quote Originally Posted by aunara
    salam kak azie...
    majun tu dah sampai semalam,,,, best la kak... saya rasa segar jer..
    hari nie boleh drive dari seremban - sunway - shah alam - taman tun (shopping kat munawarah) - puchong - seremban... wah alhamdulillah takpenat dan tak mengantuk...
    anyway tq yer kak .... nanti saa update lagi tang lain,,, hhehehe
    mari ... mari ..... mari ..... jangan ragu2 lagi .....
    makjun kampung untuk kesejahteraan diri anda.... :mrgreen:

    tqvm aunara ...... :whistle:

  19. #19
    Peniaga Supreme @ Anjung Mall
    Join Date
    17 Feb 2008
    Posts
    2,486

    Default Re: MAKJUN KAMPUNG (MK)~ORIGINAL ~ Sila lah masuk~Gerenti puas hati

    Quote Originally Posted by neza 8324
    Quote Originally Posted by Kak Azie
    Quote Originally Posted by Kak Azie
    Quote Originally Posted by Kak Azie
    Quote Originally Posted by neza 8324
    Quote Originally Posted by mama sara
    Sebenonya K.Azie, bukan sedap tido aje, bila anu pun sedap lain macam!!!!! Saya dah 19 thn kawin tapi selepas 2 bulan makan , mcm baru tawen tau penangan dia...[hilight=]u all kat sana tolong lah makan MK nie[/hilight]:dance: :dance: :dance:
    yelah mama sara! sesiapa yang belum mencuba makjun Kak Azie ni............dinasihatkan mencubanya sebab memang puas hati!!!!!!!!!!!!!!! superb you!!!!!!!!!!!!!!!
    By the way Kak Azie! Saya dah bank in bayaran untuk 15 botol makjun yang power itew!!!!!!!!!!!!! petang tadi.:violin: :whistle:
    ini yg buat idung kak azie kembang kempis ni ..... mueh mueh muehhhhhhh... :dance:
    and yesssss.... 15 botols on the way baby.....
    oops :lol: ..... 15 botols + 1 botol free gift ... :violin: :mrgreen: :dance:
    Akk dah PosLajukan makjun yg power iteww untuk neza kjap adi .... esok leh dpt ....
    jgn ganaz2 ek .... bawak bebanyak bersabor .... mueh ...mueh muehhhhh :dance: :violin:
    salam! kak azie makjun ku sudah selamat sampai pagi tadi...............terima kasih bebanyak bagi 1 botol free!!!!!!!!!!!!!!! ni yang sayang kak azie sesangat ni mueh...mueh!:dance:
    suami pon dah dok tanya malam tadi makjun bila sampai!!!!!!!!!!!!! almaklum ajelah "kepowerannya" iteww telah dirasai!!!!!!!!!!!!!!!!! :violin:
    terima kasih sekali lagi pada kak azie kerana membuat makjun power iteww!!!!!!!!!!!!!!!!

  20. #20
    Peniaga Supreme @ Anjung Mall
    Join Date
    17 Feb 2008
    Posts
    2,486

    Default Re: MAKJUN KAMPUNG (MK)~ORIGINAL ~ Sila lah masuk~Gerenti puas hati

    Quote Originally Posted by Kak Azie
    Latest testimony dari PM ....akk copy dan paste kan kat sini.
    Pengirim PM mintak akk tak siarkan namanya sbb dia kata dia malu ..... ekekekek.. :mrgreen:
    okeh ....meh kita pakat2 baca ramai2 ....

    salam kak azie...
    dh seminggu saya mkn MK ni.rasanye memang sedap.saya kunyah je.
    tapi kan muka & badan saya naik jerawat la plak.itu normal ke kak.. (jwpn akk .... Itu normal dan sekejap sahaja... Bila telah rasi akn hilang jerawat)
    kaki dah kurang rasa sakit2,kurang rasa ngantuk tapi asyik nak buang angin je, bes betul.sblm ni
    memang susah gak nak kuar angin...

 

 
Page 1 of 157 123451151101 ... LastLast

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •