Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the Wanita Melayu Online.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Page 1 of 6 12345 ... LastLast
Results 1 to 20 of 112
  1. #1
    Peniaga Supreme @ Jom Shopping Plaza
    Join Date
    26 Nov 2007
    Posts
    1,947

    Default BENGKEL/ KELAS JAHITAN QUILT

    BENGKEL/KELAS JAHITAN QUILT & PATCHWORK

    Selamat datang ke kedai Zilakasim Quilt Shop. Saya ada menyediakan bengkel/kelas jahitan di seluruh Malaysia.

    Harga kelas termasuk bahan bermula dari RM60 ke atas....

    To book i can be contacted at:
    Email : zila_kasim@yahoo.co.uk
    YM : zila_kasim
    Mobile: 013-9237174 / 013-3636174
    http://zilakasim.multiply.com


    Payment Details :-

    Maybank
    Name: Ruzila Kasim
    MBB Bank A/c: 153029187412

    or

    Public Bank
    Name: Ruzila Kasim
    Public Bank A/c: 4-0165161-14

    or
    RHB Bank
    Name: Ruzila Kasim
    RHB A/c: 26410600005341

    please email the payment details to the following email address:-

    Email 1: ruzila_7174@hotmail.com
    Email 2: zila_kasim@yahoo.co.uk
    YM Id : zila_kasim
    Skype Id : zilakasim



  2. #2
    Peniaga Supreme @ Jom Shopping Plaza
    Join Date
    26 Nov 2007
    Posts
    1,947

    Default Re: BENGKEL/ KELAS JAHITAN QUILT & PATCHWORK

    LIST KELAS BAGI SETIAP BULAN

  3. #3

    Ibu Jari Keatas Re: BENGKEL/ KELAS JAHITAN QUILT & PATCHWORK

    wah...zila bersemangat nampak

  4. #4
    Peniaga Supreme @ Jom Shopping Plaza
    Join Date
    26 Nov 2007
    Posts
    1,947

    Default Re: BENGKEL/ KELAS JAHITAN QUILT & PATCHWORK

    Quote Originally Posted by ayuadly View Post
    wah...zila bersemangat nampak
    CUKUP QUOTA KEDAI

  5. #5
    Peniaga Supreme @ Jom Shopping Plaza
    Join Date
    26 Nov 2007
    Posts
    1,947

    Default Re: BENGKEL/ KELAS JAHITAN QUILT & PATCHWORK

    JADUAL YG SUDAH DI BOOK - KELAS / BENGKEL ZILAKASIM QUILT SHOP

    11/10/08 - KAK WAN DARI DAMANSARA DAMAI
    12/10/08 - NAZLIN DARI RIANA GREEN, TROPICANA
    19/10/08 - ZALITA, MELAWATI
    8/11/08 - NASMIE DARI WANGSA MAJU

  6. #6
    Peniaga Supreme @ Jom Shopping Plaza
    Join Date
    26 Nov 2007
    Posts
    1,947

    Default Re: BENGKEL/ KELAS JAHITAN QUILT & PATCHWORK

    24 OCT 2008 - JUALAN DI PUSAT LATIHAN KRAFTANGAN MALAYSIA

  7. #7

    Default Re: BENGKEL/ KELAS JAHITAN QUILT & PATCHWORK

    Wah..Zila...bagusnya banyak kelas jahitan.

    Akak rasa nak join yg kat Melawati dan Wangsa Maju tu, dekat area rumah akak tu.
    Lama betul tak pegang mesin jahit, nak tune balik skill menjahit akak yang tak seberapa ni.
    Sejak dok KL hancus hobby ku. WMC pun lama tak jenguk. Kalau jadi akak contact Zila yek..

  8. #8

    Default Re: BENGKEL/ KELAS JAHITAN QUILT & PATCHWORK

    Quote Originally Posted by zila_kasim View Post
    24 OCT 2008 - JUALAN DI PUSAT LATIHAN KRAFTANGAN MALAYSIA
    Salam Zila,

    Nak tanye pasal Jualan DiPusat Latihan Kraftangan tu. Ade booth ker?
    [url]http://www.wanitamelayu.com/forum/forumdisplay.php?f=874[/url]

    [url]http://fnikreatif.blogspot.com[/url]

  9. #9
    Peniaga Supreme @ Jom Shopping Plaza
    Join Date
    26 Nov 2007
    Posts
    1,947

    Default Re: BENGKEL/ KELAS JAHITAN QUILT & PATCHWORK

    Quote Originally Posted by nobita View Post
    Wah..Zila...bagusnya banyak kelas jahitan.

    Akak rasa nak join yg kat Melawati dan Wangsa Maju tu, dekat area rumah akak tu.
    Lama betul tak pegang mesin jahit, nak tune balik skill menjahit akak yang tak seberapa ni.
    Sejak dok KL hancus hobby ku. WMC pun lama tak jenguk. Kalau jadi akak contact Zila yek..
    OK, ROGER

  10. #10
    Peniaga Supreme @ Jom Shopping Plaza
    Join Date
    26 Nov 2007
    Posts
    1,947

    Default Re: BENGKEL/ KELAS JAHITAN QUILT & PATCHWORK

    Quote Originally Posted by fatinnurain View Post
    Salam Zila,

    Nak tanye pasal Jualan DiPusat Latihan Kraftangan tu. Ade booth ker?
    YA, ADA BOOTH JUALAN KAT SANA

  11. #11
    Peniaga Supreme @ Jom Shopping Plaza
    Join Date
    26 Nov 2007
    Posts
    1,947

    Default Re: BENGKEL/ KELAS JAHITAN QUILT & PATCHWORK

    ni gambar masa kelas ngan zalita pada 12/11/08. kelas habis kul 12 mlm








  12. #12
    Ahli Baru
    Join Date
    12 Sep 2005
    Posts
    78

    Default Re: BENGKEL/ KELAS JAHITAN QUILT & PATCHWORK

    ni zalita nya yer? k/niza Dah tgk gambar beg rombus dia dah disiap kan semalam dia ade MMS....puas hati kan beg siap...cantik lak tu..






    Ni rozita nya ya...cantik la ...sampai kul 12 tgh malam, mmg cikgu dera nih tp berbaloi, balik umah pun hati senang beg dah siap.

  13. #13
    Ahli Lama
    Join Date
    07 Mar 2006
    Posts
    668

    Default Re: BENGKEL/ KELAS JAHITAN QUILT & PATCHWORK

    waah.. cantiknye..

    kak zila..
    jgn lupa ye.. kelas smocking ujung bulan november nanti...

  14. #14
    Peniaga Supreme @ Jom Shopping Plaza
    Join Date
    26 Nov 2007
    Posts
    1,947

    Default Re: BENGKEL/ KELAS JAHITAN QUILT & PATCHWORK

    Quote Originally Posted by badzmaru View Post
    waah.. cantiknye..

    kak zila..
    jgn lupa ye.. kelas smocking ujung bulan november nanti...
    noted

  15. #15
    Ahli Lama
    Join Date
    07 Mar 2006
    Posts
    668

    Default Re: BENGKEL/ KELAS JAHITAN QUILT & PATCHWORK

    Quote Originally Posted by zila_kasim View Post
    noted
    hehehe.. senang pi kelas.. umah dekaaaaat..

  16. #16
    Peniaga Supreme @ Jom Shopping Plaza
    Join Date
    26 Nov 2007
    Posts
    1,947

    Default Re: BENGKEL/ KELAS JAHITAN QUILT & PATCHWORK

    Quote Originally Posted by badzmaru View Post
    hehehe.. senang pi kelas.. umah dekaaaaat..
    haha

  17. #17
    Peniaga Supreme @ Jom Shopping Plaza
    Join Date
    26 Nov 2007
    Posts
    1,947

    Default Re: BENGKEL/ KELAS JAHITAN QUILT & PATCHWORK

    Jumpa mimia'h di jualan kraftangan di Pusat Kraftangan Negeri 9..... esok 29/10/08 sehingga 1/11/08.

  18. #18
    Peniaga Supreme @ Jom Shopping Plaza
    Join Date
    26 Nov 2007
    Posts
    1,947

    Default Re: BENGKEL/ KELAS JAHITAN QUILT & PATCHWORK

    salam semua

    kepada warga seremban dan sekitar, anda dijemput untuk hadir ke pameran kraf batik dan tenun, jumpa booth saya zilakasim quilt shop.... nelly n the geng dari pusat latihan epal puchong menanti anda di sana

  19. #19
    Peniaga Supreme @ Jom Shopping Plaza
    Join Date
    26 Nov 2007
    Posts
    1,947

    Default Re: BENGKEL/ KELAS JAHITAN QUILT & PATCHWORK



    ni projek beg rombus zalita yg dah siap

    now dia dok belajar buat beg romantik n nature, nanti dah siap, saya upload

  20. #20

    Default Re: BENGKEL/ KELAS JAHITAN QUILT & PATCHWORK

    Quote Originally Posted by zila_kasim View Post
    salam semua

    kepada warga seremban dan sekitar, anda dijemput untuk hadir ke pameran kraf batik dan tenun, jumpa booth saya zilakasim quilt shop.... nelly n the geng dari pusat latihan epal puchong menanti anda di sana

    insyaallah sok mlm saya dan family akan menyusul

 

 
Page 1 of 6 12345 ... LastLast

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
شات صيف كام وه كول سعودي انحراف سعودي كول شات كتابي انمي اون لاين شات غزل مدونة انمي انمي مترجم العاب فلاش مركز رفع شات صوتي شات خليجي جرحي