Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the Wanita Melayu Online.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Page 1 of 16 1234511 ... LastLast
Results 1 to 20 of 311
  1. #1
    Pemilik One Access Mall
    Join Date
    20 Jul 2007
    Posts
    3,699

    Default FED-NONI PATI MENGKUDU & SYAMPU HITAMKAN RAMBUT



    Pati mengkudu atau noni (Nama saintifik : Morinda citrifolia) memang semenjak dahulu lagi telah digunakan sebagai penyembuh secara tradisional. ia dikenali sebagai makanan ajaib yang berupaya menyembuhkan luka dalaman.

    Ciri-ciri anti-radikal bebas yang terdapat didalamnya, berupaya melindungi dari kerosakan jantung dan memperbaiki sistem penghadaman. Bahan-bahan aktif dalam noni juga mampu membantu merencatkan sel-sel kanser, mengawal kandungan gula dalam darah, mengawal tekanan darah tinggi dan menigkatkan kekuatan badan menentang penyakit melalui pengukuhan sistem imunisasi badan.






    Kandungan bahan aktif yang terdapat dalam noni :
    • proxeronine
    • Damnacanthol
    • Caproid acid
    • Caprillic acid
    • Scopoletin
    • Minyak essential
    • Ascorbic acid
    • Asperulose tetraacetate
    • dan banyak lagi

    Antara penyakit-penyakt yang dapat dibantu disembuhkan dengan FED NONI :
    1. Tekanan darah tinggi (hipertensi) / darah rendah (hipotensi)
    2. Kencing manis biasa/kronik
    3. Buasir/hemorrhage/berak berdarah
    4. Sakit-sakit sendi/arthritis/rheumatisme
    5. Sakit jantung/lemah jantung
    6. Ulser/gastric
    7. lelah/asma
    8. penyakit batu karang/buah pinggang/kesukaran kencing
    9. Hepatitis
    10. Kurang darah/anemia
    11. Sukar tidur malam/insomnia
    12. Penyakit kulit/psoriasis/jerawat batu
    13. Resdung/sinusitis/alahan rhinitis/selsema
    14. Beguk/gerondong
    15. Sawan
    16. Gila meroyan
    17. Gout
    18. Perut sembelit/tidak lawas
    19. Sakit kuning

    Pandangan perubatan saintifik berkaitan noni :


    "Ekatrak mengkudu menigkatkan fungsi kelenjar tiroid dan kelenjar timus yang dipercayai bertindak melawan infeksi dan masalah-masalah yang berhubung dengan sistem kekebalan tubuh"
    Dr Mona Harrison,M.D
    Boston University School of Medicine
    "Ekstrak mengkudu mampu antaranya merangsang sel T (sel pelawan penyakit) dalam sistem kekebalan tubuh, memperkuatkan sistem kekebalan tubuh, menunjukkan kesan anti bakteria, mempunyai kesan analgesik (menahan sakit), melambatkan pertumbuhan sel-sel pra-barah iaitu dengan kemampuannya menormalkan fungsi sel-sel abnormal"
    Dr Schecter, M.D
    Institut Perubatan Alami, California
    "Ekstrak mengkudu mengandungi scopoletin (sejenis phytonutrien) yang berfungsi melebarkan saluran pembuluh darah yang mengalami penyempitan. jantung tidak lagi perlu bekerja terlalu keras untuk mengepam darah. Ia mengatur tekanan darah tinggi menjadi normal'
    Dr Neil Solomon, M.D, PHD
    Medical obserber
    "Ekstrak mengkudu bekerja secara sinergi dengan mikronutrien lain dalam menghalang aliran darah menuu ke sel-sel tumor/barah, sekaligus mematikan sel-sel tumor tersebut"
    Dr judah Folkman, PHD
    Harvard University
    Last edited by fatimatunismail; 21st October 2008 at 12:17 AM.

  2. #2
    Pemilik One Access Mall
    Join Date
    20 Jul 2007
    Posts
    3,699

    Default Re: FED NONI - Penawar Ajaib Dari Pati Mengkudu

    Cara penggunaan

    1. 3 titik atau lebih bawah lidah (untuk penyerapan optimum kedalam badan) sebelum makan,masa perut kosong, 2 kali sehari pagi & sebelum tidur
    2. tidak makan dalam 1/2 jam lepas ambil noni
    3. tidak minum teh/kopi dalam 2 jam selepas ambil noni
    4. sakit jantung & asma, mulakan dgn 1-2 titik, tingkatkan dos bila perlu




  3. #3
    Pemilik One Access Mall
    Join Date
    20 Jul 2007
    Posts
    3,699

    Default Re: FED NONI - Penawar Ajaib Dari Pati Mengkudu

    TESTIMONI FED-NONI




    Quote Originally Posted by Fara82 View Post
    salam...

    thanks to fed Noni...my mum kate mata da terang semula selepas mgguna fed noni ni..x kabur ag...emm nanti nak beli ag ek

    thanks and all the best....fed noni!!!!

    Quote Originally Posted by Fara82 View Post
    salam tun...

    thanks ya..sal kenalkan Fed Noni ni kat Forum...anyway 4 u all out there just try this product good 4 your health and your family...x rugi beli taw...untung ader r...di samping 2 dpt gak extra income..

    Nie feedback yg fara dapat dari client (kota kinabalu)


    Pn.Faridah (my mum)
    age:50, kencing manis sejak umur berumur 35 tahun...
    Kota Kinabalu

    sejak menggunakn fed-noni..paras gula da turun ke paras normal..mata emak seblum ni x bape terang and doktor pakar kate pembuluh darah kat mata x bape elok da..kemungkinan akan jadi BUTA!! but since menggunakan Fed -noni..penglihatan semakin terang x macm dulu ag ...badn rase ringan n tido malam pun lena je..dulu sukar sangat nak tido..gastrik pun da okay..overall Fed-noni baik untuk semue penyakit...

    Pn.Fatimah
    age:52, kencing manis,asma,resdung
    Kota Kinabalu

    nie kawan my mum...makcik ni..lame da menghidap kencing manis..last year kene tahan kat hospital...once menggunakn Fed-Noni..badan rase sihat and bertenaga...cek kat hospital kencing manis pun ok..asma and resdung pun x da.

    Pn.Kartini ( kazen fara )
    age:35,migraine (house wife)
    kota kinabalu

    sekarang ni x nak da putus guna Fed-noni...tiap2 minggu nak beli je..b4 menggunakan noni..badan rase penat x bertenaga bile bangun pagi..paham2 je la house wife banyak kerja nak buat...when my mum tell her about Fed-noni..die terus je beli..skrg ni die x beli ag vitamin2 kat farmasi...die beli fed- Noni je..


    En.Osman ( bapa sedara fara)
    age :60, disyaki ade peparu berair ( 4 months ago )
    kota kinabalu sabah

    Uncle fara ni..disyaki ade peparu berair..semue org mase 2 sedey taw..g jumpe doktor pakar kat SMC (Sabah Medical Centre ) tiap2 minggu..mase tuh anak2 die risau and start to buy multivitamin 4 uncle fara 2..mahal gak r.ade jenama elken gak...one day my family dtg melawat uncle fara kat umah die..fara kenalkan Fed-noni kat uncle..skrg nie...doktor kate die x da peparu berair spt yg doktor kate 4 bln yg lalu...ajaib kan!!

    Pn.Fatimah Abdullah (emak sedara fara)
    age:52 kencing manis kronik
    Kota kinabalu

    luka kat tangan sukar untuk sembuh sebelum mggunakn Fed-Noni..but bile je menggunakn Fed-Noni ni..luka da sembuh dalam mase 1mggu...kecing manis da okey..badan x bengkak...tapak kaki x rase kebas ag..

    To be continue...

    Emm tun semue client2 kat atas ni termasuk r my mum...kate effect Fed-noni cepat taw..dalam mase sehari je...and baru ni Pn.fatimah bagitaw fara kulit die semakin cerah seluruh badan...sejak menggunakn noni..best gak noni nie ek...


    thanks tun...
    Quote Originally Posted by neizs View Post
    Tun, fed noni awak kan, aritu kite bg mak kite try tau, dulu dia slalu ada ulcer kat mulut.. dia trylah pakai aritu time teruk, dia pakai rsnya xsmp 1 minggu pun, tp smp skarang (dah dkt 2 bulan pun rsnya) dia kata xnaik2 dah ulcer lam mulut dia lah.. slalu tu kejap2 ada, kejap2 ada.. mekasih ye Tun..
    TESTIMONI TERBARU dari ENZIM BSY NONI ~ customer saya ni

    Testimoni yg baru je diterima dari sorg akak dr kelantan

    " Akak tak sakit. cuma akak susah nak tidur. tapi sejak minum noni ni Alhamdulillah akak rasa dah ok sikit. baru2 ni akak tak dapat tidurlangsung. akak stress. noni buat kita rasa mengantuk. sblm ni akak terpaksa ambil ubat tidur."

    "Syukur...Tuhan bagi akak jumpa dgn noni"

    *************************************
    testimoni zamri

    pengidap diabetis (bacaan belas2 selalunye)..sejak dapat enzim noni (1-03-10) titik noni stp 4 jam..2-03-10 check doktor kencing manis dh turun ke bacaan 7.

    *************************************
    testimoni zamri

    "isteri aku guna noni..dulu ada asma,. sekarang ni aku tengok dia dah takde bunyi asmanya. aku pun tak suruh pegi check doktor lagi ni."











  4. #4
    Pemilik One Access Mall
    Join Date
    20 Jul 2007
    Posts
    3,699

    Default Re: FED NONI - Penawar Ajaib Dari Pati Mengkudu

    Ingin dapatkan FED-NONI???




    1. 1 botol (10ml) - RM40.00 + RM6 pos laju
    2. 5 botol (10ml) - RM150 + RM6 pos laju
    3. 10 botol (10ml) - RM250 + free keahlian + RM6 pos laju



    NEW PACKAGING untuk FED NONI




    NEW BOTTLE ~SUDAH DI PASARAN!


    PATI MENGKUDU (10 ML) - NEW BOTTLE (TIUB DROPPER DI LUAR)

    HARGA MASIH SAMA : RM 40 PER BOTTLE ~ RM150 untuk 5 botol


    PATI MENGKUDU DALAM NEW BOTTLE
    (60 ML)



    Packaging baru ni adalah rentetan dari complain dari customer yang enzim kurang ummp dari sebelum ini. Setelah kajian dibuat, ini kerana tempoh perjalanan yang lama dari negara pengeluar ke Malaysia & terdapat pengoksidaan berlaku dari dropper (bekas lama). Maka terhasillah bungkusan baru ini. Setakat ini telah tiada sebarang complain dari pembeli.
    Last edited by fatimatunismail; 12th February 2009 at 08:35 AM.

  5. #5
    Pemilik One Access Mall
    Join Date
    20 Jul 2007
    Posts
    3,699

    Default Re: FED NONI - Penawar Ajaib Dari Pati Mengkudu

    Cara pembelian :

    masukkan bayaran ke akaun maybank

    162263115263 - Fatimatun Zawiyah binti Ismail Kamel

    CIMB : 12470083731520 - Fatimatun Zawiyah binti Ismail Kamel

    pm / sms @ 013-3243329 / ym @ fatimatunismail@yahoo.com untuk confirmkan bayaran.

    Barang hanya akan dipos, setelah pembayaran dibuat.

    kos pos laju ditanggung oleh pembeli.

    pos lajuss rm6 (semenanjung) & rm9 (sabah&serawak) untuk 1 - 3 botol.
    rm10 (semenanjung) & rm17 (sabah & sarawak) untuk 4 - 5 botol.


    Untuk pertanyaan juga boleh hubungi Azam : 013-2202252
    Last edited by fatimatunismail; 26th December 2008 at 01:32 PM.

  6. #6
    Pemilik One Access Mall
    Join Date
    20 Jul 2007
    Posts
    3,699

    Default Re: FED NONI - Penawar Ajaib Dari Pati Mengkudu

    SENARAI PENGEDAR


    SABAH
    Kota Kinabalu ~ Fara : 016-8252583

    SARAWAK
    Petra Jaya ~ Khadizah : 013-5611100

    SELANGOR
    Ampang ~ Puan Sabariah : 016-3379393
    Sri Kembangan ~ Syauki : 012-3883169

    Puchong ~ Abd Hadi : 019-3263319

    KL
    Klang Lama ~ En Ahmad - 019-3443308
    Mazeni ~ Keramat : 017-2424619

    KEDAH
    Sungai Petani ~ Md Noor : 016-4562851
    Bakar Arang ~ Aida Leena : 012-4543646
    Jitra ~ En Rahman : 013-4139841
    Sg Lalang ~ Abd Mutalib : 019-4257578

    PENANG
    Kepala batas ~ Yahaya : 014-2425908

    PERAK
    Teluk Intan ~ Hj Zainal - 019-5515957


    PUTRAJAYA
    Alamanda / Putrajaya ~ Sadri : 014-2232921


    NEGERI SEMBILAN

    Seremban ~ Kak Maria - 017-3928164

    TERENGGANU
    Jerteh ~ Hamdani : 013-9325732

    JOHOR

    Batu Pahat ~ Aman : 019-7565857
    Parit Sagil ~ Saszmi : 013-7812243
    Tangkak ~ Zamri : 019-6804516

    PAHANG



    KELANTAN

    Kota Bharu ~ Masliza : 019-3999346
    Bachok ~ Pn Sharimah : 017-9362826

    BRUNEI
    Kifli : +6738197266 @ 014-6818985



    Kami memerlukan lebih ramai rakan niaga seluruh Malaysia, Singapura, Indonesia & Brunei.
    Last edited by fatimatunismail; 21st February 2009 at 01:53 PM.

  7. #7
    Pemilik One Access Mall
    Join Date
    20 Jul 2007
    Posts
    3,699

    Default Re: FED NONI - Penawar Ajaib Dari Pati Mengkudu

    Jenis-jenis penyakit & tindakbalas

    tekanan darah tinggi
    Leher merasa tegang, belakang kepala bahagian atas rasa sakit & tegang, sakit kepala (berlaku selama 2-10 hari)

    Tekanan darah rendah
    Tegang lehr bawah, kepala pening memusing

    Buasir
    berak berdarah

    Kencing manis
    Paras gula meningkat dalam seminggu, tangan & kaki menjadi bengkak sedikit, keadaan akan berkurangan dalam seminggu, keadaan penyakit akan beransur-ansur pulih.

    Sakit puan
    Cairan putih keluar semakin banyak, haid tidak stabil

    Sakit sendi, sengal, pirai
    Sendi rasa sakit, badan jadi panas

    reumatisme
    Bertambah sakit

    Sakit jantung
    Merangsang denyutan jantng menjadi cepat, rasa sakit dada, muka menjadi merah selala 2-4 hari, kebas dilengan atas tangan kiri

    Lumpuh
    Rasa sakit dibahagian saluran darah yang tersumbat, sakit & pening kepala

    Ulser gaster
    Seram sejuk, perut rasa pedih, berlaku cirit-birit @ sembelit

    Asma, penat/lelah
    bertambah tenat selama 2-3 hari, kadangkala muntah, keluar kahak

    Batu karang
    Bertambah sakit, air kencing berkapur, kencing berdarah

    Jerawat
    Jerawat keluar lebih banyak kerana keracunan yang terkumpul disingkirkan

    Sakit buah pinggang/ginjal
    Kerap buang air kecil, sakit dibahagian pinggang, muka, kaki & tangan bengkak sedikit

    Badan berasid tinggi
    Selalu berasa mengantuk, badanmenjadi panas,rasa dahaga,kerap kentut, air kencing berwarna perang

    Hepatitis A,B & C
    Tanda-tabda akan terus berkurangan, semangat pulih kembali, semakin berselera

    Neurosis (sakit jiwa ringan)
    Senang tidur selepas 2 minggu, rasa segar selepas bangun tidur, perasaan tenang,

    Insomnia (sukar tidur malam)
    di peringkat awal sakit/tegang kepala

    Resdung
    HIdung menjadi semakin sebu selala 3-7 hari. berksan selepas 2 minggu, badan agak panas

    Anemia (kurang darah)
    Keluar darah dari hidung, pening kepala

    mandul
    Keluar banyak darah haid berwarna hitam, sperma lelaki bertambh

    Psoriasis
    keluar lebih banyak

    Kaki busuk (hongkong foot)
    demam, mula berkesan selepas 1-2 bulan

    Sawan (penyakit tarik)
    Menjadi bertambah teruk

    Kulit sensitif
    Tidak balas menjadi semakin teruk selama seminggu

    Kulit pecah-pecah & berair bisa
    keluar air bisa, (nanah, darah kotor yang berbau busuk)

    Luka dalaman
    Sengal & sakit bahagian yang luka, rasa panas di bahagian yang sakit. kadang-kadang kencing berdarah & berwarna perang

    Selepas pembedahan
    Rasa sakit dibahagian yang dibedah

    Meroyan (selepas bersalin)
    mengantuk, badan rasa sakit, darah nifas keluar habis-habisan

    Selsema
    Bersin & hingus akan bertambah

    Sembelit
    Sakit ketika buang air besar

    Gastrik
    Seram sejuk, perut pedih, beraku cirit-birit @ sembelit

    Gout
    Sendi menjadi sakit & terasa panas

    Sakit kuning
    Badan lebih panas, meloya, air kwncing berwarna keruh

    PERINGATAN PENTING:
    Pesakit yang sedang menerima rawatan doktor, jangan tinggalkan ubat doktor secara mengejut semamsa mengambil produk noni teruama bagi pesakit darah tinggi, jantung & kencing manis. kurangkan dosej ubat mengikut nasihat doktor.
    Last edited by fatimatunismail; 19th November 2008 at 09:56 PM.

  8. #8
    Pemilik One Access Mall
    Join Date
    20 Jul 2007
    Posts
    3,699

    Default Re: FED NONI - Penawar Ajaib Dari Pati Mengkudu

    Adakah anda ataupun keluarga anda menghidap penyakit kronik seperti penyakit barah / kanser, penyakit jantung, strok, diabetes (jenis 1 & jenis 2), afrodiasiak, kegemukan, tekanan darah tinggi, rheumatism, sakit alergik, masalah pencernaan, masalah pernafasan, masalah tidur, gangguan fungsi otak, penyakit buah pinggang, ataupun tekanan? Adakah penawar bagi penyakit-penyakit ini?

    Jawapannya ada.
    Fed-Noni mengandung zat yang disebut PROXERONINE yang merupakan bahan asas dari alkaloid XERONINE. PROXERONINE dalam Fed-Noni diserap oleh tubuh dan diolah menjadi XERONINE dengan menggunakan enzim PROXERONINASE dan SEROTONIN yang ada di dalam tubuh.
    XERONINE merupakan alkaloid hidup yang akan diserap oleh sel-sel tubuh. XERONINE mengaktifkan kembali sel-sel yang hampir mati, nutrisi yang kita ambil akan diserap sempurna dan toksik dari sel akan dikeluarkan dari tubuh sehingga sel-sel yang sakit akan disihatkan. Fed-Noni akan menyeimbangkan atau menormalkan kembali fungsi tubuh.




    "Dari semua hasil kajian saya di John Hopskin, saya tidak pernah menjumpai satu pun ubat yang dapat merawat sebegitu banyak jenis penyakit seperti yang dilakukan oleh noni."

    Dr Neil Solomon, M.D., Ph.D, Profesor dari Johns Hopkins Hospital, USA


  9. #9
    Pemilik One Access Mall
    Join Date
    20 Jul 2007
    Posts
    3,699

    Default Re: FED NONI - Penawar Ajaib Dari Pati Mengkudu

    SYAMPU HITAMKAN RAMBUT DARI MENGKUDU,KELEMUMUR, GATAL KULIT KEPALA, RAMBUT GUGUR






    Syampu Hitam Fednoni BSY adalah Syampu Penghitam Rambut semulajadi yang dihasilkan secara berkualiti tinggi dari ramuan herba semulajadi Pati Mengkudu 100% dari Kepulauan Pasifik Selatan, akar Chinese Knotweed (PolygonumMultiflorum Thunb) yang juga dikenali sebagai Shouwu, akar Ginseng dan banyak lagi, semuanya ramuan semulajadi 100% bebas kimia.



    Produk kini dipakejkan semula melalui pembungkusan baru 20 paket untuk kemudahan pengguna dan setiap paket boleh digunakan 2-3kali bergantung kepada kekerapan penggunaan dan panjang rambut. Kesannya dapat dilihat secepat mungkin dalam 10 minit sahaja selepas bersyampu. Ia bukanlah sejenis dye yang menghitamkan luaran rambut sahaja sebaliknya menghitamkan rambut dari dalam dari akar ke hujungnya kerana keberkesanan akar Shouwu tersebut telah lama digunapakai orang Cina untuk menjaga kehitaman dan kesuburan rambut.

    Harga produk adalah RM150.00 sekotak (mengandungi 20 peket) dan sepaket individu dijual RM15.00. Harga yang cukup murah untuk mengembalikan keremajaan dan kehitaman rambut anda. Dapatkan dari pengedar-pengedar anda sekarang!


    KOS POS...
    1-5 paket - pos register (rm2)
    sekotak - pos laju (rm7)

  10. #10
    Pemilik One Access Mall
    Join Date
    20 Jul 2007
    Posts
    3,699

    Default Re: FED NONI - Penawar Ajaib Dari Pati Mengkudu

    Rahsia Alam Semulajadi Untuk Kesihatan Dan Pendapatan Anda.


    B-SWAN Menjana INCOME Mudah & Berterusan

    Dengan hanya menggunakan produk NONI dan kekuatan produk yang sedia ada, Noni B-Swan telah mensasarkan satu Pelan Pemasaran yang menarik, mudah dan senang untuk dicapai oleh sesiapa sahaja yang berminat untuk menjadi Agen. Pelan Pemasaran berikut sama bagi kesemua produk di bawah B-Swan, sama ada produk Noni ataupun produk syampu B-Swan.
    Terdapat 4 jenis Bonus yang disediakan bakal dinikmati oleh ahli berdasarkan kepada prestasi individu dan prestasi kumpulan.



    1. Fast Start Bonus

    Untuk menjadi agen, anda perlu mengeluarkan modal bonus RM150 bagi Pakej Classic. Dengan modal ini anda akan dapat 1 botol besar Noni / 5 botol kecil Noni. Pakej ini membolehkan anda mendapat bonus maksimum sehingga RM360 sehari. Sekiranya anda mampu untuk mengeluarkan modal yang lebih tinggi, anda boleh menyertai Pakej Silver pada harga RM750 (25 botol 10ml/5 botol 50ml) dan Pakej Gold pada harga RM1500 (50 botol 10ml/10 botol 50ml). Untuk Silver, bonus maksimum yang boleh anda terima sehari ialah RM1800 dan bagi Gold anda akan mendapat maksimum RM3600 sehari! Perhatikan carta di bawah:


    640x457.

    Pengiraan Bonus:
    Pengiraan Bonus adalah berdasarkan jumlah cycle yang anda capai melalui pencarian agen-agen lain, atau lebih dikenali sebagai downline di mana mereka membeli produk. Bonus adalah berdasarkan sistem binari di mana anda ada kaki di sebelah kiri dan sebelah kanan (left/right). 1 cycle dikira apabila terdapat sekurang-kurangnya 1 ahli Classic di sebelah kiri/kanan dan 2 ahli Classic di sebelah kaki yang lain. Kaki yang mempunyai bilangan downline yang lebih banyak dikenali sebagai strong leg dan kaki yang mempunyai sedikit downline dikenali sebagai weak leg.


    Apabila kondisi di atas berlaku, maka 1 cycle akan tercapai dan anda akan mendapat bonus sebanyak RM36 pada hari tersebut.

    Dalam contoh di atas, ada 2 cycle maka bonus berjumlah RM72 telah berjaya dicapai pada hari tersebut. Sekiranya pada hari tersebut terdapat lebihan pada strong leg, ia akan dibawa ke hari seterusnya (carry forward). Kesimpulannya, sistem akan melihat berapa banyak cycle dengan nisbah 1:2 yang dapat dicapai dan bakinya akan dibawa ke hadapan.


    Untuk pakej Classic, maksimum satu hari adalah 10 cycle dan sekiranya lebih daripada 10 cycle pada weak leg (lebih dari RM360) maka syarikat akan mengambil lebihan weak leg tersebut. Weak leg akan flush (menjadi 0 pada hari berikutnya) manakala baki strong leg akan carry forward (bawa kehadapan). Dalam contoh di atas, sekiranya ada lebihan cycle pada weak leg maka ia perlu didarab dua pada strong leg. Ini bermakna weak leg akan flush dan baki 10 pada strong leg akan carry forward ke hari berikutnya. Jadi pada hari tersebut hanya 10 cycle dan bukan 11 dikira. Maka anda akan mendapat RM360 sahaja dan 10 yang berbaki itu menjadi strong leg pada hari seterusnya dan menunggu untuk dipadankan dengan weak leg.



    Untuk pakej Silver, maksimum satu hari adalah 50 cycle dan sekiranya lebih dari 50 cycle pada hari itu (lebih dari RM1800) maka syarikat akan mengambil lebihan tersebut. Jika dilihat dari contoh di atas, hanya 50 cycle dikira dan weak leg ( 20 ) akan flush manakala strong leg ( 60 ) akan dibawa ke hari esoknya.


    Untuk pakej Gold, maksimum satu hari adalah 100 cycle dan sekiranya lebih dari 100 cycle, maka syarikat akan mengambil lebihan tersebut. Ini bermakna pemilihan pakej adalah penting dan pakej yang diambil tidak boleh diupgrade ke pakej yang lebih tinggi. Walaubagaimanapun anda perlu daftar akaun yang lain untuk membolehkan anda memilih pakej yang lebih tinggi.
    Dengan fast start bonus ini, bonus anda akan dikira sehingga infiniti level downline anda. Ini bermakna sekiranya group anda (anda dan downline-downline anda, tidak kira level berapapun mereka di bawah anda) mencapai 100 cycle sahaja sehari, maka anda akan dapat RM3600 setiap hari!
    Cycle dalam program ini adalah berdasarkan jumlah produk yang terjual, bukan dari rekruitment agen semata-mata. Ini bermakna "repeat customer" boleh menyumbang kepada bonus anda. Katakan anda memiliki akaun Gold, maka kalau 100 unit botol besar di kiri dan 200 unit botol besar terjual dalam kumpulan anda, maka anda akan dapat bonus walaupun daripada "repeat customer" tanpa anda merekrut agen baru! Jadi, peluang anda untuk mendapat bonus akan sentiasa ada selagi ada yang membeli dari group anda. Mudahkan?


    2. Leadership Bonus

    Bonus yang kedua ialah bonus kepimpinan (leadership bonus). Setiap agen yang anda taja, anda akan mendapat 10% dari jumlah income Fast Start Bonus nya. Selain itu anda juga mendapat 5% bonus dari tajaan direct downline anda.


    3. Auto Maintenance / Reconsumption

    Bonus yang ketiga adalah Bonus Automaintain. Bonus ini hanya layak bagi agen yang memperolehi pendapatan keseluruhan RM330 sebulan (lebih kurang USD100 ). Maka syarikat akan menolak RM150 daripada bonus anda untuk automaintain dan menghantar kepada anda sebotol Noni 50ml. Automaintain berlaku sekali sahaja dalam sebulan apabila income anda mencapai RM330 keatas.
    Setiap downline anda (sehingga ke 18 level) yang mencapai tahap seperti ini juga akan menyumbang sebanyak RM6.60 (iaitu 4.4%) kepada bonus anda.



    Berikut adalah contoh pendapatan jika anda merekrut tiga orang sahaja dan melatih mereka untuk berbuat seperti anda. Jadual di bawah mungkin bersifat ideal tetapi masa untuk anda mencapai ke tahap mendapat pendapatan maksimum banyak bergantung kepada pakej yang anda ambil, usaha yang anda letakkan dan sejauh mana anda melatih agen / downline anda berbuat yang sama.




    Mobile Stokis adalah salah satu pakej untuk usahawan yang benar-benar serius untuk membina dan membawa perniagaan mereka ke tahap yang lebih tinggi. Dengan itu, syarikat amat berbesar hati untuk menawarkan ganjaran yang lebih besar, sesuai dengan modal yang mereka keluarkan. Program Mobile Stokis ini juga bertujuan untuk menambah pusat-pusat pengedaran Noni dan mempelawa usahawan yang berminat untuk mengedarkannya kepada agen dan juga end-customer melalui sistem peruncitan. Untuk keterangan lanjut, sila hubungi introducer / upline anda atau hubungi 0133243329
    Pembayaran bonus akan dikredit terus ke akaun CIMB anda (Tiada ewallet). Pengiraan bayaran bonus akan dikira setiap hari mulai hari Isnin hingga Isnin dan akan dikredit ke akaun pengedar pada setiap hari Jumaat

  11. #11
    Pemilik One Access Mall
    Join Date
    20 Jul 2007
    Posts
    3,699

    Default Re: FED NONI - Penawar Ajaib Dari Pati Mengkudu

    Rahsia Alam Semulajadi Untuk Kesihatan Dan Pendapatan Anda.

    Kini.... kencing manis, darah tinggi, sakit jantung, masalah buah pinggang, kolestrol tinggi, obesiti, kelemumur, beruban keupayaan sex dan pelbagai penyakit zaman ini bukan satu masalah lagi... :

    Dengan Hanya 2 Langkah + 2 Titik, Anda Mampu Kembali Sihat Dan Menjana Pendapatan Lumayan! Insya-Allah.

    Rata-rata rakyat Malaysia atau sesiapa saja menginginkan kesihatan yang baik serta berpendapatan lumayan. Dan ramai yang telah menjalankan banyak percubaan dan projek demi mencapai apa yang diinginkan. Tetapi kebanyakkannya GAGAL ..Ada duit penyakit pula ada, bila sihat duit pula kurang.Adakah anda termasuk di kalangan mereka?
    Langkah 1: Baca,Baca dan Baca:

    Buah Noni atau nama saintifiknya Morinda citrifolia juga dikenali sebagai buah mengkudu diketahui begitu kaya dengan pelbagai ramuan perubatan sehingga dikenali sebagai ‘Ratu Tumbuhan’
    Dengan 2 Titik, Pati Noni Berfungsi Membantu Manusia.
    Kesan dari penggunaan Noni B-Swan ini amat ketara.
    Produk hebat dari Buah Mengkudu Iaitu Enzim Noni Yang Sangat Berkesan Dan Terbukti Membantu Merawat Penyakit-Penyakit Seperti Didalam Gambar.
    Contoh Diatas Adalah Pengguna Yang Menggunakan Shampu Noni.
    Sebenarnya Shampu Noni BUKAN berfungsi seperti 'Dye' pewarna rambut atau INAI yang ada dipasaran sekarang, tetapi ia adalah ekstrak organik dari buah mengkudu yang
    sangat berkesan untuk:
    1. Merawat & memperbaiki struktur rambut & kulit kepala.
    2. Merawat & mencegah kelemumur.
    3. Mencegah & menghapuskan KUTU kepala.
    4. Menyejukkan kepala, membantu hilangkan 'migrain' atau sakit kepala.
    5. Mengembalikan warna asal rambut & menguatkannya.
    Hanya lembabkan rambut kemudian pakai shampu Noni dan biarkan selama 5 - 10 minit, kemudian cuci semula rambut anda dengan air biasa. Kesannya dapat dilihat dengan segera, selain dari rawatan rambut, kelemumur dan organisma di kulit kepala, ia juga akan mengembalikan warna rambut anda keasalnya...
    Disamping Kesihatan Yang Sempurna,
    Bagaimana Noni Meningkatkan Pendapatan?
    Langkah 2: Sertai Kami
    Dengan menggunakan secara peribadi dan membuat promosi produk-produk Noni di internet atau pun secara manual, anda akan menerima pendapatan yang lumayan berpandukan pakej-pakej yang telah disediakan khusus untuk anda. Anda hanya memerlukan 2 rakan-niaga seperti anda seterusnya dan boleh mendapat pendapatan seperti dibawah.
    Jadilah antara yang terawal bersama kami.
    Dibawah adalah penyata pendapatan harian dalam $ USD ~ (RM3600 setiap hari) dari e-wallet, pendapatan RM25200 akan di'bank-in'kan SETIAP MINGGU.


    Dapatkan Dua Produk Hebat Dan Terkini Dipasaran Sekarang. Syampoo BSY Noni (Noni Black Hair Magic) & Noni Enzym



  12. #12
    Pemilik One Access Mall
    Join Date
    20 Jul 2007
    Posts
    3,699

    Default Re: FED NONI - Penawar Ajaib Dari Pati Mengkudu

    Guna Dan Seterusnya Menjadi Pengedar Secara Percuma
    Sambil Menjana Wang Tambahan Secara Mingguan,



    Produk Noni diluluskan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) dan dijamin HALAL oleh JAKIM dan IFANCA dan syarikat juga mempunyai kelulusan lesen yang sah dalam menjalankan perniagaan ini.

  13. #13
    Pemilik One Access Mall
    Join Date
    20 Jul 2007
    Posts
    3,699

    Default Re: FED NONI - Penawar Ajaib Dari Pati Mengkudu

    PRODUK MENDAPAT KELULUSAN KEMENTERIAN KESIHATAN MALAYSIA

    No. Kelulusan KKM (MAL09122045TC) --Rujuk Item No.21

    PRODUK ENZIM NONI FEDNONI MENDAPAT KELULUSAN DARI BIRO PENGAWALAN FARMASEUTIKAL KEBANGSAAN, KEMENTERIAN KESIHATAN MALAYSIA (24/12/2009 - 24/12/2014)

    SIJIL FOODS & DRUGS USA

    SIJIL FDA YANG MEMBUKTIKAN TIADA KANDUNGAN DADAH, ALKOHOL DAN BAHAN KIMIA DALAM PRODUK ENZIM NONI DIPERAKUI OLEH FOODS & DRUGS ASSOCIATION (USA)


    SIJIL HALAL DIPERAKUI IFANCA INTERNATIONAL

  14. #14
    Pemilik One Access Mall
    Join Date
    20 Jul 2007
    Posts
    3,699

    Default Re: FED NONI - Penawar Ajaib Dari Pati Mengkudu

    new product


  15. #15
    Pemilik One Access Mall
    Join Date
    20 Jul 2007
    Posts
    3,699

    Default Re: FED NONI - Penawar Ajaib Dari Pati Mengkudu


    Noni Facial Soap : 1 bar = RM40

    : 4 bar = RM140

    : 12 bar = RM300 *sms untuk harga ahli* :-)

    Sesuai Digunakan Untuk :-


    1. Mengawal keseimbangan PH pada kulit
    2. Mengawal blackhead dan whitehead
    3. Mengawal masalah jerawat dan kulit sensitif
    4. Mengurangkan kesan parut pada kulit
    5. Mengurangkan pigmentasi dan mengawal masalah jeragat
    6. Mampu mengurangkan garis-garis halus / kedut pada wajah
    7. Membantu mengawal masalah seperti psoriasis, stretchmarks dan lain-lain
    8. Membantu mencerahkan kulit dan seri secara semulajadi
    9. Meningkatkan kitaran sel kulit supaya anjal, sihat dan berseri
    10. Sangat sesuai dan selamat digunakan untuk bayi dan kanak-kanak
    11. Mengurangkan noda-noda hitam dan sel mati pada keliling leher


    Cara Penggunaan "Noni Facial Soap"


    1. Bersihkan tangan sebelum guna dan cuci muka dengan air bersihGosokkan sabun pada tapak tangan untuk menghasilkan buih. Ambil buih dan sapukan
    2. kedut dan liang-liang roma yang besar sambil mengusap secara perlahan-lahan sehingga Noni Facial Soap meresap kedalam kulit.
    3. Biarkan buih Noni Facial Soap tersebut pada kulit selama 1 - 2 minit
    4. Kemudian basuh atau cuci muka dan biarkan kering dengan sendiri




    * Noni Facial Soap sesuai digunakan bila-bila masa

    **Mampu juga mencerahkan kawasan yang gelap seperti celah ketiak, peha dan leher

    *** Pada bahagian badan, dibiarkan lebih dari 3 minit sebelum dicuci.

    Testimoni :-



  16. #16
    Pemilik One Access Mall
    Join Date
    20 Jul 2007
    Posts
    3,699

    Default Re: FED NONI - Penawar Ajaib Dari Pati Mengkudu

    jika ada pertanyaan, boleh tanya...saya akan jawab segala kemuskilan

  17. #17
    Pemilik One Access Mall
    Join Date
    20 Jul 2007
    Posts
    3,699

    Default Re: FED NONI - Penawar Ajaib Dari Pati Mengkudu

    Quote Originally Posted by fatimatunismail View Post
    10 Salah Tanggapan Mengenai Diabetes
    2. Diabetes hanya wujud di negara-negara kaya sahaja – Salah!
    Diabetes menyerang semua populasi, tanpa mengira pendapatan populasi tersebut. Jumlah ini terus bertambah. Lebih dari 240 juta orang di dunia kini mengidap diabetes. Angka ini akan terus bertambah hingga lebih dari 380 juta pada tahun 2025. Di beberapa negara di Asia, Timur Tengah, Oceania dan Caribien, 12-20% populasi terkena diabetes. Pada 2025, 80% pengidap diabetes akan melimpah di negara berpendapatan rendah dan menengah.

  18. #18
    Pemilik One Access Mall
    Join Date
    20 Jul 2007
    Posts
    3,699

    Default Re: FED NONI - Penawar Ajaib Dari Pati Mengkudu

    ASSALAMUALAIKUM & SALAM SEJAHTERA


    Kepada semua warga wanitamelayu.com (wmc)

    Dengan segala hormat dan keizinannya, kami di One Access Mall melancarkan CLUB ONE ACCESS MALL.

    Objektif CLUB One Access Mall ini adalah:

    • Merapatkan silaturrahim sesama ahli Club.
    • Menawarkan kemudahan Promosi & Diskaun kepada ahli terlebih dahulu.
    • Mewujudkan hubungan kerjasama dan jalinan maklumat di kalangan ahli/peniaga.
    • Mengadakan aktiviti-aktiviti yang telah di rancang khusus untuk ahli Club One Access Mall dan warga WMC khasnya.
    • Setiap ahli akan diberikan No. Ahli Club melalui PM
    • Sila nyatakan nombor Ahli Club ketika membuat sebarang pembelian.

    SYARAT-SYARAT UTK SERTAI CLUB ONE ACCESS MALL

    1) Nilai belian minima RM30 (dalam 1 transaksi) dari mana-mana premis di One Access Mall - automatik layak jadi ahli Club.


    OR


    2) Yuran pendaftaran sebanyak RM5.00 utk menjadi ahli Club.
    boleh bank in di sini : MBB 164155491969
    atas nama : Ati Surya binti Leham






    Sekira BERSETUJU menjadi ahli, sila hantarkan butir-butir seperti berikut:-
    • - Nickname di forum:
    • - Nama sebenar:
    • - Email:
    • - No. Telefon:
    • - Nickname Peniaga dan Bukti pembelian:
    • - Bukti transaksi (sekiranya memilih melalui 2nd option)

    Kelebihan Menjadi Ahli CLUB One Access Mall

    1. Dapat hadiah MISTERI sebagai tanda penghargaan.
    2. Setiap pembelian akan di berikan Tread Point.
    4. 1 Tread Point = RM1.00
    5. Layak menyertai aktiviti yg akan di jalankan setiap bulan secara PERCUMA.
    6. Setiap ahli yang membuat pembelian minima RM250/4 bulan (boleh di kumpul dgn syarat simpan transaksi anda) boleh sertai cabutan bertuah (lucky draw) setiap 4 bulan (April, August & December).

    7. Tread Point boleh di tebus dgn nilai tertentu yg akan ditetapkan.
    8. Akan di update dari semasa ke semasa.
    Last edited by fatimatunismail; 3rd February 2009 at 10:10 PM.

  19. #19
    Pemilik One Access Mall
    Join Date
    20 Jul 2007
    Posts
    3,699

    Default Re: FED NONI - Penawar Ajaib Dari Pati Mengkudu

    salam hari minggu

  20. #20
    Pemilik One Access Mall
    Join Date
    20 Jul 2007
    Posts
    3,699

    Default Re: FED NONI - Penawar Ajaib Dari Pati Mengkudu

    stok fed noni ada ditangan saya skang. bleh pm saya utk mendapatkannya..

 

 
Page 1 of 16 1234511 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •