Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the Wanita Melayu Online.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Page 1 of 10 12345 ... LastLast
Results 1 to 20 of 184
  1. #1
    Peniaga Supreme @ Pristana Mall
    Join Date
    03 Mar 2009
    Posts
    137

    Default zieta english sofa.membuat sofa baru dan baikpulih sofa.

    Membuat sebarang jenis sofa dan membaikpulih semua jenis sofa.
    - Fabric boleh pilih.Elyza's,idali,antero dan pelbagai fabric import yang berkualiti.
    - jati tukar fabric Elyza's.
    - sofa fella type tukar kepada elyza's.
    - untuk membuat sofa baru hanya tunjukkan gambar.
    - wing chair,chaise,sofa 1+2+3 seater,room chair,stool,ottomen.
    - membuat/menukar slip cover,sofa buatan tetap kepada slip cover,menukar semua foam and spounch.
    * untuk penghantaran akan di charge rm 150 bagi lembah klang.
    - tempahan sofa hanya 14 hari waktu bekerja.
    - pembayaran hendaklah dibuat terlebih dahulu kedalam akaun saya.
    - pembayaran ansuran juga diterima tetapi para peminat hendaklah menyelesaikan pembayaran terlebih dahulu barulah barang2 akan dihantar.

    *zieta*
    Email saya :- zietadecor77@gmail.com
    my handphone:-019-2820591


    ahmad tarmizi bin abdul talib 114169022865



    mudah.my/akasia-pristana-shah ATAU
    http://akasiapristana77.blogspot.com/


  2. #2
    Peniaga Supreme @ Pristana Mall
    Join Date
    03 Mar 2009
    Posts
    137

    Default Re: zieta english sofa.membuat sofa baru dan baikpulih sofa.

    zieta decoration english chaise Elyza's fabric only rm 1400

  3. #3
    Peniaga Supreme @ Pristana Mall
    Join Date
    03 Mar 2009
    Posts
    137

    Default Re: zieta english sofa.membuat sofa baru dan baikpulih sofa.

    zieta decoration design dallas 007.RM 1400 harga termasuk kusyen 4pcs.size 18x18.orait.

    wing chairs elyza's plain





  4. #4
    Ahli Baru
    Join Date
    03 Nov 2008
    Posts
    311

    Default Re: zieta english sofa.membuat sofa baru dan baikpulih sofa.

    Quote Originally Posted by *zieta View Post
    zieta decoration english chaise Elyza's fabric only rm 1200.
    Salam saje jalan-jalan kat kedai awak. Yang ni lawalah. boleh hantar ke kalau di luar k.l? Selamat berniaga dan selamat maju jaya. Yang belakang tu berapa rm satu set?

  5. #5
    Peniaga Supreme @ Pristana Mall
    Join Date
    03 Mar 2009
    Posts
    137

    Default Re: zieta english sofa.membuat sofa baru dan baikpulih sofa.

    Quote Originally Posted by norsla View Post
    Salam saje jalan-jalan kat kedai awak. Yang ni lawalah. boleh hantar ke kalau di luar k.l? Selamat berniaga dan selamat maju jaya. Yang belakang tu berapa rm satu set?
    yap thank alot dari zieta decor boleh dihantar tapi dimana dan delivery charge mungkin lebih kurang dgn jaraknya la.yang dibelakang itu kita tukar kainnya.kepada elyza's curtain.itu kita baikpulih

  6. #6
    Ahli Baru
    Join Date
    03 Nov 2008
    Posts
    311

    Default Re: zieta english sofa.membuat sofa baru dan baikpulih sofa.

    Oooo ye ke... actually awak kat area mane ye?

  7. #7
    Peniaga Mini @ Pristana Mall
    Join Date
    30 Nov 2006
    Posts
    5,376

    Default Re: zieta english sofa.membuat sofa baru dan baikpulih sofa.



    yg ni lawo ler fabriknya..

    ada jual utk buat langsir ker ? kalo semeter braper yer..???

  8. #8

    Default Re: zieta english sofa.membuat sofa baru dan baikpulih sofa.

    salam..........

    ieta
    tahniah dah buka kedai kat sini.bagus ni semuga berjaya ..

  9. #9
    Peniaga Supreme @ Pristana Mall
    Join Date
    03 Mar 2009
    Posts
    137

    Default Re: zieta english sofa.membuat sofa baru dan baikpulih sofa.

    Quote Originally Posted by norsla View Post
    Oooo ye ke... actually awak kat area mane ye?
    salam ya.saya berada di taman saujana utama sg buloh selangor.welcome to my showroom.bye......

  10. #10
    Peniaga Supreme @ Pristana Mall
    Join Date
    03 Mar 2009
    Posts
    137

    Default Re: zieta english sofa.membuat sofa baru dan baikpulih sofa.

    Quote Originally Posted by Zeeda View Post
    salam..........

    ieta
    tahniah dah buka kedai kat sini.bagus ni semuga berjaya ..
    tahnks alot zeeda jayanya seseorang insan salah satunya adalah doa rakan2 yang ikhlas.thank.

  11. #11
    Peniaga Supreme @ Pristana Mall
    Join Date
    03 Mar 2009
    Posts
    137

    Default Re: zieta english sofa.membuat sofa baru dan baikpulih sofa.

    Quote Originally Posted by pink_roses View Post


    yg ni lawo ler fabriknya..

    ada jual utk buat langsir ker ? kalo semeter braper yer..???
    salam yap memang pada asasnya zieta decor bertapak langkah daripada jahitan langsir.merangkak setapak lagi membuat sofa.kain semeter we can give you rm 38/meter.

  12. #12
    Peniaga Supreme @ Pristana Mall
    Join Date
    03 Mar 2009
    Posts
    137

    Default Re: zieta english sofa.membuat sofa baru dan baikpulih sofa.

    zieta decor wing chair koleksi:-
    1)elyza design with fabric elyza's harga rm 700.00

    2)fella type but fabric topiary. harga rm 950 no button.if elyza fabric only rm 700.
    3)special design from zieta decor europe type. rm 1300/pc ok peminat english cepat2 booking sementara offer pembukaan kedai baru di wmc.

    2)kerusi makan elyza's fabric rm 220.
    3)upah jahit sarung kerusi makan biasa rm48/pc kain 2.5 mtr.

  13. #13
    Peniaga Supreme @ Pristana Mall
    Join Date
    03 Mar 2009
    Posts
    137

    Default Re: zieta english sofa.membuat sofa baru dan baikpulih sofa.

    kepada peminat jati yang ingin menukar fabric elyza's,zieta juga sedia memenuhi impian anda.upah baikpulih:-

    a) sebelum repair
    b) Selepas tukar elyza's fabric.

  14. #14
    Peniaga Supreme @ Pristana Mall
    Join Date
    03 Mar 2009
    Posts
    137

    Default Re: zieta english sofa.membuat sofa baru dan baikpulih sofa.

    Salam dari Zieta decoration design tidak lupa juga kepada yang ingin mengubah gaya sofa kepada english konsep yang lebih menarik saya zieta mengalu-alukan tempahan anda.slip cover atau tukar fabric sofa.
    i)one seater sebelum tukar fabricii)selepas ditukar slip covernya.
    * span di tambah,spring bahagian bawah di baikpulih/ditukar.iii) 2 seater sebelum4) 2 seater setelah di tukar ke fabric elyza's.
    contoh aapabila siap semuanya 1+ 2 seater.
    * remark.kepada sesiapa yang ingin membuat slip cover sofa kami zieta dd perlu mengambil sofa yang sedia ada.

  15. #15
    Peniaga Nisyra e'Mall 2 U
    Join Date
    17 Oct 2007
    Posts
    2,887

    Default Re: zieta english sofa.membuat sofa baru dan baikpulih sofa.

    Tahniah.... cantik2

  16. #16
    Ahli Lama
    Join Date
    15 Apr 2008
    Posts
    701

    Default Re: zieta english sofa.membuat sofa baru dan baikpulih sofa.

    ..salam k.ita...tahniah dah buka kedai kat sini..lama x jumpa kat t.niaga..jumpa kat pulak

  17. #17

    Default Re: zieta english sofa.membuat sofa baru dan baikpulih sofa.

    wahh..santekknyaa...

  18. #18
    Ahli Baru
    Join Date
    29 Apr 2006
    Posts
    324

    Default Re: zieta english sofa.membuat sofa baru dan baikpulih sofa.

    Zieta..lama tak pi kedai zieta niehhh..nie buat tarikan yang kuat niee...huhuhh

  19. #19
    Peniaga Supreme @ Pristana Mall
    Join Date
    03 Mar 2009
    Posts
    137

    Default Re: zieta english sofa.membuat sofa baru dan baikpulih sofa.

    Quote Originally Posted by Qamillea View Post
    Tahniah.... cantik2
    thank juga untuk qamillea.sama juga dgn barangan qamillea.cun2 juga.sama2 kita doakan agar semuanya menjadi peniaga yang berjaya.thank u.

  20. #20
    Peniaga Supreme @ Pristana Mall
    Join Date
    03 Mar 2009
    Posts
    137

    Default Re: zieta english sofa.membuat sofa baru dan baikpulih sofa.

    Quote Originally Posted by yatieilha View Post
    ..salam k.ita...tahniah dah buka kedai kat sini..lama x jumpa kat t.niaga..jumpa kat pulak
    ya yatie memang dah lama tak pergi tempat niaga terlalu sibuk buat sofa apa2 hal kalau nak barang call aje ita ye.kita nak buat sale.ni....... tunggu............

 

 
Page 1 of 10 12345 ... LastLast

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
شات صيف كام وه كول سعودي انحراف سعودي كول شات كتابي انمي اون لاين شات غزل مدونة انمي انمي مترجم العاب فلاش مركز رفع شات صوتي شات خليجي جرحي