Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the Wanita Melayu Online.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Page 1 of 37 1234511 ... LastLast
Results 1 to 20 of 725
  1. #1
    Pemilik One Access Mall
    Join Date
    28 Jun 2007
    Posts
    5,149

    Default SUPER RXLITE, RXYOUNG - Minuman & Krim awet muda terbaru di pasaran!!




    PENCARIAN TESTIMONI RXYOUNG - Keajaiban Anti Penuaan Semulajadi
    FREE! EXCLUSIVE STAGE COSMETICS

    ONLY AT
    Ixorasue Beauty Shop
    019-2583100


    Selamat Datang ke Kedai IxoraSue Beauty Shop. Bermula March 2011 kami menawarkan Promosi Terbaru. Dgn setiap pembelian RM80 ke atas anda akan menerima Free Gift berupa Barang-barang Cosmetic STAGE


    Lipstick Atau Foundation
    WORTH RM48!!

    OR


    Spend RM80 and above at Ixorasue Beauty Shop and get 1 Free GIFT.



    Terms & Condition


    * WMC members only.
    * Every RM80 spend at Ixorasue Beauty Shop will entitle you 1 FREE GIFT.
    * GIFT are not returnable or change to other product.
    * Item redemptions are available while stock last.
    * All posted cost are not included.
    * Ixorasue Beauty Shop reserves the right to make all the final decisions.



    Poslaju Sem : Minimum RM7
    Poslaju S/S : Minimum RM12


    Pos Express & Pos Daftar tidak diguna pakai

    Sebarang pertanyaan boleh pm/ym/sms
    email : ixorasue09@gmail.com
    ym : dalinna2001
    h/p : 019 258 3100



    Pembayaran ke akaun :


    NO ACC : 164155491969
    Nama : Ati Surya Binti Leham
    Email : ixorasue09@gmail.com



    CIMB CKICKS
    NO ACC : 12150005263204
    Nama : Ati Surya Binti Leham
    Email : ixorasue09@gmail.com

    Boleh juga pm/sms/Call at 019-2583100

  2. #2
    Pemilik One Access Mall
    Join Date
    28 Jun 2007
    Posts
    5,149

    Default Re: Cocoa Collagen Power Plus, Stoo Tey Cafe

    HOT!! HOT!!!
    Cocoa Collagen Power Plus


    Retail Price : RM59.90 (Stok Sebulan)
    YES! : RM50

    Kembalikan Keremajaan Wanita


    PRODUK paling hangat di pasaran yang mampu mengembalikan keremajaan wanita dan membantu menjaga kehebatan wanita luaran dan dalaman.

    Koko Pracampuran... adalah minuman enak yang diadun dari buji kopi Arabica Brasil dan juga serbuk koko bermutu tunggi. Ia diperkayakan lagi dengan Marine Collagen untuk kecantikan dalaman dan juga Ekstrak Lobata serta Kacip Fatima yang telah lama digunakan secara tradisi untuk kesihatan dalaman wanita. Ia minumam enak lagi berkhasiat...

    Cocoa Collagen Power Plus mengandungi:
    1. Marine Collagen - Membantu mengimbangi hormon,mencantikkan kulit, menghaluskan dan menggebukan kulit
    2. Kacip Fatimah - Membantu merapatkan otot-otot rahim,faraj wanita dan memberi kehebatan dalam hubungan suami isteri
    3. Lobata - Membantu menambahkan tenaga, memontokkan dan menegangkan payu dara serta punggung
    4. Krimer bukan tenusu - Membantu meningkatkan daya kesihatan anda
    5. Dextrose monohydrate - Melambatkan proses penuaan
    6. Oligo saccharide - Menyahkan toksin dan meningkatkan sistem dalam badan




    Kebaikan dan khasiat
    • Membantu mengimbangi hormon
    • Merangsangkan pertumbuhan sel baru/anti kedut
    • Mencantik,menghalus dan menggebukan kulit
    • Memontokkan dan menegangkan payudara serta punggung
    • Melambatkan proses penuaan
    • Merapatkan vagina dan mengeratkan hubungan suami isteri
    • Mencantikkan kembali tumit kaki yang pecah
    • Mencerahkan kulit secara semulajadi
    • Memberikan tenaga
    • Membantu mengurangkan keguguran rambut
    • Melancarkan peredaran darah dalam badan
    • Mengimbangi berat badan
    • Meningkatkan daya penghadaman
    • Pengurangan sengal-sengal dan lenguh-lenguh otot
    STOO TEY CAFE





    Retail Price : RM20.00 (10 SACHET)
    YES! : RM17



    ~~ IDAMAN SETIAP LELAKI ~~
    Perghh Power!!!



    Dengan secawan Stoo Tey Cafe anda pasti berpuas hati dan bertenaga sepanjang hari tak kira masa dimana sahaja walau apa jua yang anda lakukan... Cubalah Stoo Tey Cafe, produk paling laris murah 100% memberi kepuasan pada anda yang menikmatinya..





    Kandungan & Khasiat


    Tribulus Teresteris
    1a terkenal digunakan sebagai herba untuk meningkatkan libido dan kesuburan.. Ia membantu melancarkan peredaran darah pada alat kelamin, mengurangkan tekanan darah dan mengurangkan tahap kolestrol.

    Horney Goat Weed
    Membantu meningkatkan kesihatan dan gaya hidup. Membantu meningkatkan tenaga, mengimbangi hormon dan melancarkan peredaran darah

    Bee Pollen
    Mengandungi unsur antibiotik, membantu komposisi darah, merawat anemia, meningkatkan penghasilan antibody badan untuk menentang barah.

    Madu Lebah
    Digunakan untuk merawat hampir semua jenis penyait. Merawat ketidaksuburan, mencegah serangan sakit jantung, mengurangkan tahap kolesterol dalam darah dan meningkatkan tahap ketahanan badan.

    Saw Palmetto
    Mengurangkan simptom pembesaran kelenjar prostat (BPH) seperti kerap membuang air kecil terutama sekali diwaktu malam dan miningkat kualiti hidup secara umum.

    Ginkgo Biloba
    Meningkatkan daya ingatan dan penumpuan. Melancarkan peredaran darah dan menghilangkan tekanan. Mengandungi unsur anti-vertigo dan anti-depresisive.

    Astragalus
    Meningkatkan sistem ketahanan badan terhadap penyakit. Mengandungi unsur anti-oksida, anti-bakteria, anti-radang dan diuretic(membantu membuang cecair dari badan).

    Ashwagandha
    Mengandungi unsur sedatif, anti-oksida, ia juga digunakan untuk keupayaan seks disamping ia merupakan adaptogen dimana ia meningkatkan ketahanan badan terhadap tekanan dan keletihan.

    Rehmannia
    Dikenali juga sebagai “Chinese Foxglove”. Ia digunakan sebagai herba perubatan di Asia untuk merawat anemia, pening dan sembelit. Ia mengandungi vitamin A, B, C dan D.

    Tongkat Ali
    Meningkatkan hormon testosterone dalam badan disamping meningkatkan saiz otot, kekuatan dan keupayaan. Ia juga dapat melawan keletihan.

    Maca
    Meningkatkan libido dan kualiti semen, mengoptimumkan paras nutrien yang digunakan oleh sistem endoktrin.

    Ginseng
    Meningkatkan libido dan capulatory performance. Kandungan ginsenoidnya boleh membantu ereksi zakar. Ia juga meningkatkan ketahanan badan terhadap tekanan dan mengurangkan keletihan.

  3. #3
    Pemilik One Access Mall
    Join Date
    28 Jun 2007
    Posts
    5,149

    Default Re: Cocoa Collagen Power Plus, Stoo Tey Cafe


    TESTIMONI PENGGUNA :

    Quote Originally Posted by preetyke View Post
    Dah 4 bulan dah comsume Cocoa Collagen nie.. mmg superb.. breast mantap..
    Quote Originally Posted by irajoe
    k sue.. sy baru minum 2 sachet tp air susu sy jd banyk..
    selalu sy susukan baby sy cam biasa tp nie dia mcm sakit lg petang nie mcm tambah susu plaks..
    Quote Originally Posted by anne
    sue.. nak bg testimoni nie..
    anne minum baru jer 5 hari tp minum pagi & petang la coz sedap sgt cc nie..

    kulit anne jd smooth la. normally anne akan sapu losyen tp skang dah tak yah dah. best sgt.. air susu pun byk mcm first time kita bf baby. haa jd byk mcmtu coz tgh b/feed baby twins..sampai dorang kenyang la.
    Quote Originally Posted by annursha View Post
    salam sue...ni sha nak bg testi pasal cocoa collagen...setakat ni rasanya dh 2 minggu sha minum cocoa collagen ni...sha mmg suka rasanya...sedap...yg paling puas hati rambut sha dh x gugur sebyk hr tu...that day sha beli cocoa collagen ni pun sbb sue advise bleh kurangkan rambut gugur kan???
    Quote Originally Posted by annursha View Post

    so mmg resultnya berkesan la...mmg bagus...so sha mmg recommend la CL ni pd semua...utk kulit plak sha belum rasa kesannya lg...maybe sebulan or 2 bln bkesan la agaknya...

    mmg x menyesal la cuba CL ni...anyway thanks sue coz advise sha pasal produk ni...one more thing CL ni x mahal sgt...so pasni x pyh la sha mbazir beli syampu ratus2 lg....


  4. #4
    Pemilik One Access Mall
    Join Date
    28 Jun 2007
    Posts
    5,149

    Default Re: Cocoa Collagen Power Plus, Stoo Tey Cafe


    Minuman Anti-Penuaan - Fountain of YOUTH


    Punca utama penuaan awal adalah kerosakan pada sel disebabkan oleh radikal bebas yang aktif hasil daripada pemakanan dan persekitaran kita. Minuman RxYoung Fountain of Youth menggabungkan ramuan anti-oksida paling terkenal di dunia dengan kolagen untuk membantu produksi semulajadi tisu protein yang penting ini, memberikan kulit yang lebih anjal, bersih dan lembut selepas hanya 15 hari penggunaan berterusan.


    Formulasi unik RxYOUNG


    Resveratrol

    * bahan terbaik awet muda
    * membersihkan pencemaran dalaman
    * mengekalkan keanjalan
    * mengurangkan garisan halus dan kedut


    Acai Berry

    * anti-oksida yang tinggi
    * melawan radikal bebas
    * membantu meningkatkan kekuatan jantung dan detoksifikasi


    Pomegranate

    * membantu menstabilkan paras kolestrol
    * menguatkan sistem imun badan
    * mencantik dan merawat kulit


    Grape Seed

    * memperbaiki keanjalan, ketegangan dan tona kulit
    * kandungan bioflavanoids tinggi
    * melindungi sel dari kerosakan


    Glutathione

    * raja anti oksida
    * memperlahankan proses penuaan
    * detoksifikasi fungsi hati
    * menguatkan sistem imun
    * mencerahkan tona kulit

    Turut mengandungi:Kolagen marin, L-Arginine, BCAA & Roselle

    Ya, kecantikan itu bermula dari dalam badan kita, terutamanya sel-sel badan. Diet moden kita dipenuhi dengan makanan yang menyebabkan kerosakan kepada sel-sel ini, menyebabkan masalah kulit dan penuaan awal. Dengan minuman RxYoung Fountain of Youth, mulakan rawatan ke atas sel-sel anda dengan kombinasi unik kandungan utama yang berikut :




    Resveratr ol

    Resveratrol terkenal sebagai ubat awet muda kerana kebolehan membersihkanpencemaran dalaman dan membantu kulit anda mengekalkan keanjalan serta mengurangkan garisan halus dan kedut.



    Acai Berry

    Beri Acai terkenal sebagai “super-food” kerana kebolehan anti-oksida tinggi yang membantu melawan radikal bebas merosakkan kulit. Ia juga dikatakan membantu meningkatkan kekuatan jantung dan detoksifikasi.


    Glutathione

    Glutathione adalah raja anti-oksida yang membantu memperlahankan proses penuaan, detoksifikasi fungsi hati, menguatkan sistem imun kita dan mencerahkan tona kulit.


    Grape Seed


    Ekstrak Biji Anggur membantu meningkatkan keanjalan dan memperbaiki tona kulit melalui kandungan bioflavaoids semulajadi yang menjaga sel dari dirosakkan oleh radikal bebas.



    Collagen

    Kolagen membantu meningkatkan keanjalan kulit,mengurangkan kesan parut dan kehilangan rambut serta memperbaiki peredaran darah.




  5. #5
    Pemilik One Access Mall
    Join Date
    28 Jun 2007
    Posts
    5,149

    Default Re: Cocoa Collagen Power Plus, Stoo Tey Cafe



    Krim Anti-Penuaan - AM.PM Therapie
    Ucapkan selamat tinggal kepada kedut dan kesan halus dengan revolusi formulasi krim RxYoung AM.PM Therapie. AM.PM Therapie telah dicipta untuk berfungsi sebagai krim sepanjang hari - memberikan perlindungan di siang hari, dan merawat di waktu malam. Dengan perlindungan anti-UV, formulasi merangsang kolagen dan ciri anti-oksida, rasai perbezaan dalam 24 jam dan perubahan nyata selepas 15 hari penggunaan berterusan. Gunakan bersama Fountain of Youth untuk perlindungan dan rawatan dari penuaan awal yang lebih lengkap.

    Kulit kita sentiasa terdedah dengan persekitaran yang merosakkan kulit, dari sinar UV ke pencemaran, sehingga menyebabkan penuaan awal. Petanda seperti kedut dan garisan halus adalah bukti kemerosotan kesihatan sel-sel kulit. Krim RxYoung AM.PM Therapie membantu melawan kesan ini dengan formulasi unik yang menggabungkan, antara lain, bahan-bahan istimewa berikut :


    Kandungan bahan - bahan terbaik di dunia yang terdapat di dalam RxYOUNG Anti Aging Cream:

    ABALONE COLLAGEN
    * mengurangkan kedutan dan garis halus

    * meningkatkan keanjalan kulit
    * memperbaiki peredaran darah

    XANTHONE

    * anti-oksida yang 100 kali lebih berkuasa dari Vitamin A, C dan E

    * membantu merawat sel yang rosak
    * menghalang penyakit "degenerative"

    ARBUTIN

    * agen pencerahan semulajadi

    * menapis UVB/UVC

    VITAMIN E

    * membantu melindungi kulit dari kerosakan awal sinar ultraviolet

    * meningkatkan keberkesanan skrin matahari semulajadi
    * mengurangkan kehilangan air dari kulit

    LICORICE

    * pelembap kulit yang amat efektif

    * membantu melawan radang kulit, ekzema, stretch marks dan psoriasis

    Turut mengandungi: Allantoin, B3, Rice Germ Oil, Aloe Vera dan L-Arginine

  6. #6
    Pemilik One Access Mall
    Join Date
    28 Jun 2007
    Posts
    5,149

    Default Re: Cocoa Collagen Power Plus, Stoo Tey Cafe


    SENARAI HARGA :-




    1 kotak RxYoung Drink - 30 sachet -RM270.00
    (Percuma Keahlian WWN)


    ** Pek Percubaan RxYoung Drink :

    10 sachet + shaker - RM120.00 - (termasuk kos penghantaran)




    1 unit RxYoung Cream - 40 gm -RM270.00
    (Percuma Keahlian WWN)



  7. #7
    Pemilik One Access Mall
    Join Date
    28 Jun 2007
    Posts
    5,149

    Default Re: Cocoa Collagen Power Plus, Stoo Tey Cafe

    PRODUK BARU DARI WORLDWELLNESS NETWORK..


    SUPER RXLITE

    1 kotak Super Rxlite -
    30 sachet -RM250.00 (Percuma Keahlian WWN)

    Pek Percubaan Super Rxlite :
    10 sachet + shaker - RM100.00 (tidak termasuk kos penghantaran)



    Super Rxlite merupakan keluaran terbaru dari WorldWellness network (WWN) yang telah diinspirasikan dari RxLite dengan kesemua kandungan aktif RxLite digandakan dan ditambah bahan-bahan baru seperti Jati Belanda untuk melarutkan dan mengeluarkan lemak dan ekstrak Hoodia untuk menahan lapar dan mengawal selera makan untuk memberikan KESAN BERGANDA.


    Kandungan bahan aktif yang terkandung di dalam SuperRxLite....:


    Guazuma Ulmifolia Leaf
    (Jati Belanda) dari Indonesia

    * melarut dan mengeluarkan lemak
    * anti kolestrol
    * meningkatkan HDL (kolestrol baik) dan menurunkan LDL (kolesterol jahat)
    * menjaga pembuluh darah


    Ekstrak Hoodia
    Tumbuhan ala kaktus dari Afrika Selatan

    * mengurangkan rasa lapar
    * memecahkan lemak
    * meningkatkan metabolisma
    * meningkatkan tenaga
    * tanpa kesan sampingan


    Ekstrak Malt
    Serat barli

    * maltose (manis+tenaga)
    * bernutrisi dan menyihatkan
    * menambah ketepuan (cepat kenyang dan tahan lama)
    * Vitamin B, protein, asid amino


    Garcinia Cambogia
    Asam gelugor (India & SEA)

    * meningkatkan rasa kenyang
    * meningkatkan pembakaran lemak
    * menurunkan selera makan
    * mengurangkan pertumbuhan tisu lemak
    * mengurangkan ulser perut
    * menurunkan kolesterol

    L-carnitine
    Dari sumber tumbuh-tumbuhan

    * membakar lemak dan mengurangkan pengumpulan lemak
    * meningkatkan kumpulan otot
    * meningkatkan tenaga dan mengurangkan kelesuan
    * meningkatkan kandungan sperma
    * meningkatkan kebolehan seksual lelaki


    Beras Perang
    B1, B3, B6, Manganese, Potassium, Ferrum,
    Selenium, Magnesium

    * meningkatkan Fiber pemakanan, anti-oksida, gandum, perlindungan kanser
    * mengurangkan Kolesterol
    * mengurangkan Penyakit Kardiovaskular
    * mengurangkan Diabetes
    * mengurangkan Kanser Payudara

    Sesuai untuk program pelansingan lanjutan atau mereka yang memerlukan keputusan yang lebih cepat. Untuk cara penggunaan yang lebih khusus akan diberikan bersama sama pembelian. Amalkan bersama RxLite untuk kesan yang lebih pantas.





    nak gabung dgn Rxlite Coklat? boleh juga..

    7 SACHET RXLITE + 7 SACHET SUPER RXLITE = RM100.00
    -percuma shaker Rxlite!!


  8. #8
    Pemilik One Access Mall
    Join Date
    28 Jun 2007
    Posts
    5,149

    Default

    *** PRODUK DI BAWAH TIDAK TERMASUK KOS POS***
    WAIST TRIMMER

    Retail Price : RM45
    YES! : RM30.00





    Produk Superb utk kempiskan perut dan rampingkan pinggang dengan sauna effect.
    Function: Shape and slim your waist in 4 steps only.
    Not suitable for high blood pressure patient.

    ~PAKEJ JIMAT~
    1.WAIST TRIMMER & LOSYEN PATI HALIA & PATI LIMAU ATIKA BEAUTY ~ RM50.00
    pos laju sem RM6.00/s & s RM8.00



    GIRDLE CALIFORNIA BEAUTY SLIM N LIFT Silhouette


    Retail Price : RM60
    YES! : RM45
    BUY 2 LESS LG SKITTTT
    Size:
    M = 26 - 35 inch
    L = 33 - 40 inch
    XL = 35 - 43 inch
    XXL = 41 - 49 inch
    XXXL = 50 - 62 inch
    Colour : Coklat & Hitam

  9. #9
    Pemilik One Access Mall
    Join Date
    28 Jun 2007
    Posts
    5,149

    Default Re: Produk Baru: Mini Lipstik with Pearl, Cocoa Collagen Power Plus, StooTeyCafe, SabunHerba etc

    TIA AMELIA
    Set Pencerahan Tanpa Pengelupasan..Terhangat di Pasaran!


    Kandungan Set Rawatan Pencerahan Tia Amelia : RM95.00
    Promosi : RM 73.00 jer
    - 2 Sabun pembersih muka
    - Krim pemutih (5g)
    - Krim Kunyit (5kg)
    - Sunblock / Foundation (5g)


    SET PENCERAHAN + Toner : RM112.90
    Promosi : RM88.00 jer

    SET PENCERAHAN + Krim Jeragat 5gm : RM124.90
    Promosi : RM 110.00 jer

    SET PENCERAHAN + TONER + KRIM JERAGAT 5GM : RM142.80
    Promosi : RM 125.00 jer


    Boleh jugak Beli satu2..

    SABUN PENCUCI MUKA : RM9.50 (Promosi : RM8.50)
    TONER 60ML : RM17.90 (Promosi : RM14.50)

    KRIM TIA AMELIA 5GM
    Sunblock/Foundation
    Krim Pemutih
    Krim Kunyit
    Krim Jeragat
    HARGA :
    - Pembelian 1 unit - RM29.00
    - Pembelian 2 unit & keatas - RM25.00 seunit!

    KRIM TIA AMELIA 15GM
    Sunblock/Foundation
    Krim Pemutih
    Krim Kunyit
    Krim Jeragat
    HARGA : RM65.00





  10. #10
    Pemilik One Access Mall
    Join Date
    28 Jun 2007
    Posts
    5,149

    Default Re: Produk Baru: Mini Lipstik with Pearl, Cocoa Collagen Power Plus, StooTeyCafe, SabunHerba etc

    ~ NURBEAUTYLINE ~
    SOY COLLAGEN



    Retail Price : RM29.90 (10 SACHET)
    Now : RM25.00 Sahaja



    Minimuan Soy Kolagen :
    • Formula melambatkan penuaan
    • Formula anti penuaan yang cepat dan mudah
    • Rasa sihat dan kelihatan muda
    Penyediaan:
    Masukkan satu sachet soya kolagen ke dalam air suam, kacau dan minum terus untuk mendapat khasiat maksimum soya kolagen yang mengandungi vitamin dan protein.

    Saranan: 2 kali sehari; sebelum sarapan dan sebelum tidur.

    Adakah anda mahu memiliki kulit yang lebih muda, cerah dan sekata?
    Soya kolagen ialah jawapannya. Minuman yang diformulasikan daripada kombinasi soya dan kolagen boleh melawan garis-garis halus yang timbul, kedut,kulit kusam dan tidak sekata yang berpunca dari umur yang meningkat, stress, pencemaran terdedah kepada cahaya matahari dan lain-lain factor merosakkan kulit anda.

    Formula asli ini akan mengembalikan keanjalan kulit anda dalam masa 3 minggu untuk melawan tanda kpenuaan dan kulit pra-matang disamping secara perlahan-lahan memutihkan dan melambutkan kulit. Hasilnya kelit anda akan kelihatanlebih sihat dan lebih cerah. Minuman ini sesuai untuk wanita semua peringkat umur. Sangat sesuai untuk wanita yang mengandung.

    Produk ini mengandungi 2 ramuan utama:

    Soya – Berfungsi sebagai bahan semulajadi untuk memulihkan dan melembutkan kulit. Ia juga membantu mengurangkan paras kolestrol dan suhu badan dan member tenaga yang diperlukan oleh tubuh kita.

    Kolagen – Kolagen ialah bahan semulajadi yang mengeluarkan cecair dalam tubuh kita untuk membekalkan struktur kepada organ yang berbeza. Kolagen memainkan peranan untuk menjadikan kulit kita kelihatan sihat, muda, lembut dan sekata. Berpunca dari factor-faktor seperti peringkatan usia proses pengeluarkan kolagen berkurangan dalam tubuh kita. Dengan kolagen hasilnya garis-garis halus dan kedut-kedut akan berkurangan dan penampilan wajah yang sihat. Penggunaan secara konsistan mengikut dos yang dicadangkan akan mengekalkan kesihatan dan wajah yang muda dan kulit yang sihat. Sekaligus menghalang proses pengeluaran keduk-keduk dan garis-garis halus yang baru.



    SOY COLLAGEN PREMIUM


    Retail Price : RM39.90 (10 SACHET)
    Now : RM35.00 Sahaja



    Kesannya : Mengembalikan keanjalan kulit dalam masa 3 Minggu !!

  11. #11

    Default Re: Produk Baru: Mini Lipstik with Pearl, Cocoa Collagen Power Plus, StooTeyCafe, SabunHerba etc

    hi sue annursha dtg jengukk kedai br sue ni...wah mantap....semoga sukses!!!

  12. #12
    Pemilik One Access Mall
    Join Date
    28 Jun 2007
    Posts
    5,149

    Default Re: Produk Baru: Mini Lipstik with Pearl, Cocoa Collagen Power Plus, StooTeyCafe, SabunHerba etc

    PRODUK BARU DAH MASUK

    MEMPERKENALKAN..


    PHYTO FIBER


    Retail Price : RM85.00
    Harga Promosi : RM75.00


    PHYTO FIBER mengandungi fiber yang tinggi seperti Roselle, Oat, Hawthorn Berry, Psyllium Husk dan lain-lain, yang membantu memenuhi keperluan serat tumbuhan seharian anda. Ianya membantu meringankan coprostasis yang terperangkap di dalam tubuh dan menghancurkan lemak yang berlebihan, ini memberi hasil yang tidak dijangka dan keselesaan yang menakjubkan dan juga perasaan yang tenang. Ia dijadikan dari kandungan tumbuhan Phyto dan buah-buahan. Rasanya yang lazat direka khusus untuk kegemaran ramai.





    PHYTO FIBER dirumus khas untuk :
    • Menanggalkan najis terlonggok
    • Mengatasi masalah sembelit
    • Memperbaiki sistem penghadaman
    • Merendahkan kolestrol buruk darah
    • Menstabilkan glukos darah
    • Mengawal perasaan ingin makan
    • Mengurangkan berat badan
    • Meramping dan melangsingkan badan
    • Memperbaiki corak tidur
    • Memperbaiki keadaan kulit
    • Menyingkirkan toksin terkumpul dalam badan
    • Memperbaiki daya pemikiran dan tumpuan
    • Memperbaiki sistem imunisasi
    • Mencegah kanser
    • Mencegah masalah kesihatan kronik
    • Melegakan kesakitan badan
    • Memperkukuhkan organ dan awet muda
    • Mengekalkan kesegaran dan sentiasa bertenaga
    Cara pengambilan :
    • Untuk penjagaan kesihatan : 1 peket (sebelum makan tengahari atau sebelum tidur)
    • Untuk Kesan Langsing : 1 peket (sebelum makan tengahari) + 1 peket (sebelum makan malam)
    Cara hidangan :
    Tuang satu pek Phyto Fiber ke dalam Shaker ~ 200-300ml air sejuk. Bancuh dan minum dengan segera. Boleh juga di campurkan dgn jus buah-buahan.


    PENGAMALAN CARA HIDUP MODEN & PENGUMPULAN TOKSIN
    Cara kehidupan zaman moden adalah kurang sihat hasil dari pencemaran udara, air dan makanan yang dipenuhi dengan pelbagai toksin. Makanan seharian yang diambil oleh kita pada zaman moden mengandungi protein dan lemak haiwan yang tinggi. Ditambah pula dengan cara hidup yang kurang bersenam telah mengakibatkan bahan buangan bertoksin terkumpul di dalam usus dan terjadinya sembelit dan najis terlonggok. Najis terlonggok ialah sejenis toksin yang boleh menjejaskan kesihatan badan. Ia amat sukar dihapuskan. Jika anda mempunyai masalah berat badan, maka salah satu sebab utamanya adalah terdapat banyak najis terlonggok.

    Apakah itu sembelit dan najis terlonggok?
    Mengikut kajian usus yang dilakukan oleh pakar, walaupun kita membuang air besar secara normal setiap hari, tetapi terdapat 6-10 paun najis terlonggok di dalam usus kita. Pernahkah anda berkata ~ Saya tidak sembelit, saya buang air besar setiap hari dan tidak perlu membersihkan usus? Sebenarnya anda silap. Walaupun kita membuang air besar setiap hari, ramai tidak sedar bahawa mereka mungkin mempunyai masalah usus. Seringkali keseluruhan usus besar terlonggok dengan najis lama dan bahan kumuh yang mengeras. Ia hanya membenarkan najis yang lembik dan kecil untuk melalui saluran usus yang sempit. Akibatnya kebanyakan dari kita mempunyai masalah sembelit dan najis terlonggok.

    Apa itu najis terlonggok?
    Sembelit merupakan masalah yang disebabkan kesukaran untuk membuang air besar dan najis terlonggok adalah bahan toksin yang terlekat di usus akibat daripada perkumuhan yang tidak sihat. Bahan toksin ini akan diserap oleh mucus usus dan boleh mengakibatkan pelbagai masalah kesihatan seperti kanser kolon, tekanan darah tinggi, masalah kesihatan jantung, hati, buah pinggang, kencing manis dan sebagainya. Bukan itu sahaja, ia juga boleh membawa masalah seperti kulit yang berkedut, jerawat dan sakit ketika dating haid. Justeru itu, cara yang paling berkesan untuk mengatasi masalah kesihatan di atas adalah menghapuskan masalah sembelit dan menyahkan najis yang terlonggok di dalam usus.


  13. #13
    Pemilik One Access Mall
    Join Date
    28 Jun 2007
    Posts
    5,149

    Default Re: Produk Baru: Mini Lipstik with Pearl, Cocoa Collagen Power Plus, StooTeyCafe, SabunHerba etc

    ~ PRODUK TERBARU ~
    COKLAT MINDA



    Retail : RM55
    Now : RM49

    Coklat Minda adalah campuran ramuan-ramuan yang berkhasiat untuk minda. Rasanya seperti M&M. Sedap dimakan penuh berkhasiat

    * Mencergaskan minda
    * Ingatan meningkat
    * Fikiran sentiasa segar
    * Mudah mengimbas kembali pelajaran
    * Lebih bersemangat dan bersifat positif

    COKLAT MINDA jenama Hijrah adalah satu produk pemakanan yang unik dan berinovasi. Ianya dihasilkan melalui adunan pemakanan yang mempunyai nilai khasiat semulajadi, halal dan diluluskan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia sebagai Pemakanan. Sangat berkhasiat serta memenuhi keperluan diet seorang pelajar. Dalam bentuk tablet, mempunyai rasa yang enak/sedap, senang dibawa kemana-mana, pengambilan (kunyah ianya lembut) dan penyimpanan yang mudah.

    Khasiat Dan Kebaikan
    an Menguatkan
    Anda seorang pelajar dan sentiasa memerlukan daya konsentrasi yang baik, tetapi anda cepat lupa maklumat yang telah dibaca atau tidak fokus apa yang diajar oleh guru.

    Anda juga mengalami fobia dan sentiasa di dalam tekanan. Semasa peperiksaan anda sering rasa gugup, masih berdebar-debar dan ‘blank’ walaupun telah membuat persiapan awal untuk menghadapi peperiksaan.
    Memulihkan
    Fikiran terasa begitu lembab/kosong, kurang daya kreativiti dan berfikiran negatif, tidak ceria (pemarah/pemalu/rendah diri) kerana kurang berinteraksi.
    engekang
    Rasa ‘give up’ walaupun perkara yang mudah, senang tetapi terasa begitu susah dan cepat mengaku kalah.


    Impak Awal Semasa Pengambilan Produk
    • Fikiran terasa segar dan mampu berfikir dengan lebih tenang.
    • Mudah mengimbas kembali maklumat yang dibaca.
    • Keupayaan belajar akan lebih bertenaga, mampu mengekalkan konsentrasi untuk jangka waktu yang lebih lama.
    • Pemulihan ‘mood’ kepada lebih ceria dan positif. Rasa lebih bersemangat dan yakin boleh.

    Bahan Asas Coklat Minda





    Koko

    Selain daripada mempunyai perbagai khasiat yang diperlukan oleh tubuh manusia, koko/coklat juga begitu sinonim dengan ungkapan positif emosi seperti sayang, rasa cinta dan keceriaan. Secara perbandingan, koko/coklat mengandungi lebih kandungan protein berbanding dengan sebiji pisang, sebatang lobak merah, sebiji oren, sebiji epal atau sejumlah kismis dengan berat yang sama. Kajian telah membuktikan bahawa koko/coklat mengandungi khasiat makanan yang seimbang.
    (Sumber: Chocolate: Facts On Health and Nutrition For Educators and Health Professionals, Chocolate Manufacturers Association of the USA).

    Gotu Kola (Pegaga)

    Pemakanan yang menjana tenaga yang disimpan oleh badan, dan secara khusus sangat berguna membantu sistem saraf (nervous system). Gotu Kola ada kala digelar food for the brain. Di negara barat ianya sangat popular sebagai ‘nerve tonic’ untuk megurangkan ketegangan dan menguatkan daya ingatan. Gotu Kola membantu mengatasi ‘stress’, memulihkan ‘reflexes’ dan meningkatkan kecerdasan mental dan tenaga fizikal. Triterpenes yang terdapat pada Gotu Kola bertindak melegakan ketegangan dan kerunsingan (antidepressant activity).
    (Petikan kajian oleh Zhong Yao Cai. 2003 Dec;26(12)70-3).


    Kacang Soya

    Kacang soya menawarkan complete protein profile dan mengandungi semua essential amino acids yang diperlukan oleh diet seseorang. Kacang soya bukanlah sejenis pemakanan ajaib, tetapi ianya adalah contoh di antara jenis pemakanan yang mempunyai nilai diet lengkap serta mempunyai kesan positif kepada kesihatan.ety and Applied Nutrition's Office of Nutritional Products, Labeling and Dietary Supplements USA).

    Susu Kuda

    Alternatif kepada mereka yang alah kepada susu lembu (lactose intolerance) kerana gumpalan lemak susu kuda lebih halus dan hampir menyamai susu ibu manusia. Terdapat banyak kajian oleh saintis pemakanan telah melaporkan komposisi protein dan lemak susu kuda adalah yang paling hampir dengan susu ibu manusia. Komposisi lemak dan pecahan protein, menyatakan susu kuda lebih menyamai susu manusia berbanding dengan susu lembu.
    (Kajian Godovac Zimmermann et al., 1987; Businco et al., 2000; Horrobin, 2000)


  14. #14
    Pemilik One Access Mall
    Join Date
    28 Jun 2007
    Posts
    5,149

    Default Re: Produk Baru: Mini Lipstik with Pearl, Cocoa Collagen Power Plus, StooTeyCafe, SabunHerba etc

    PROMOSI

    PERCUMA!!! barut utk baby...
    Dengan setiap belian set bersalin di kedai Ixorasue Beauty Shop

    PRODUK utk Set BERSALIN
    Pelbagai Pilihan di sini... Pilih ikut keserasian dan buget masing2...
    Berpantang lepas Bersalin dengan Tersenyum..
    1. Set Bersalin Nona Rogay

    Phytonatal - 90 tablet, Herbanika Barut 60gm (krim), Minyak Herbanika 100ml, Uncang Cuci Herbanika - 10 uncang, Akar Herbanika - 10 uncang, Herbanika Lulur 100gm.
    Retail Price : RM365.00
    Promosi : RM325.00

    2. Set Bersalin Amway RM 260


    Herba Pembersih Wanita, Herba Mandian, Campuran Penghangat Badan, Campuran Penenang, Campuran Peramping Perut, Minyak Urut, Minyak Bayi, Bengkung.



    3. Set Bersalin Sendayu Tinggi - Ammy 60 Days
    Kapsul Ammy 1-10, 11-20, 21-30, 31-40, 41-50, 51-60, Ammy Heat, Tummy Tone,Ammy Massage, Body Tone, Oil of Telon.

    Ammy 60 Days
    Retail Price : RM386.00
    Promosi : RM360.00

    Ammy 60 Days + Bengkung
    Retail : RM426.00
    Promosi : RM395.00

    Bengkung Bodycare

    Harga Retail :RM35.00
    Promosi : RM30.00 jer
    * Bengkung quality
    * dijahit 2 lapis mengikut ukuran saiz badan.
    * mudah di pakai sendiri.
    * Mempunyai 2 tali utk kemudahan pengguna di mana hanya 1 tali dibuka utk membuang air tanpa perlu membuka semua tali.
    * tidak mudah tertanggal/terurai, kejap dibadan dan selesa di pakai.
    * juga boleh di pakai utk tujuan mengempis perut dgn penggunaan bersama minyak panas oleh mereka yang bukan lepas bersalin.
    * mampu merapatkan kembali otot-otot perut dan rahim yang mengembang selepas bersalin.
    4.Set Bersalin Leesa Formula

    SET A
    Tablet Prawan, Body Contour Gel,Tablet Haruan, Minyak Telon, Ginger Cream
    Retail : RM215.00
    Promosi : RM195.00

    SET B
    Set A + Bengkung Correctuer
    Retail : RM260.00
    Promosi : RM235.00

    SET C
    Set B + Cotet Emas Uncang dan 2 Pek Tungku Herba
    Retail : RM350.00
    Promosi : RM310.00

    5. SET BERSALIN AFIAT
    Minyak Afiat (Ibu),Pil Afiat, Bedak Hangat, Balm Afiat (Baby), Akar Kayu, Barut Berubat, Pil Makjun Bawang Putih, Pencuci Wanita, Gel Mandian Serai Wangi.
    Retail : RM89.90
    Promosi :RM80.00

    6. Set Bersalin Mustika Ratu - Jamu Selapan

    Galian Parem Wangi (Pil), Pulih Balung Sumsum (Pil), Pilis, Tapel, Parem Segar Sumayah, Bubuk Bancar Susu, Minyak Telon.
    JAMU SELAPAN
    Harga Retail : RM75.00
    Promosi : RM70.00

    JAMU SELAPAN + Bengkung
    Harga Retail : RM95.00
    Promosi : RM88.00

    7. Set Bersalin Orang Kampung
    Set lengkap bersalin keluaran Orang Kampung adalah rawatan berpandukan perbidanan lama yang diolah agar masyarakat kini dapat menggunakannya tanpa keraguan. Berasaskan dari sumber alami dgn produk yang diluluskan di bawah kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) dan mendapat pengiktirafan sijil HALAL dan GMP
    SET BERSALIN ORANG KAMPUNG termasuk bengkung dan free Shaker

    Harga retail : RM168.90
    Promosi : RM155.00


  15. #15
    Pemilik One Access Mall
    Join Date
    20 Jul 2007
    Posts
    3,699

    Default Re: Produk Baru: Mini Lipstik with Pearl, Cocoa Collagen Power Plus, StooTeyCafe, SabunHerba etc

    gue oder lipstik tu eh...nant kte pi amik kt kedai akak..

  16. #16
    Pemilik One Access Mall
    Join Date
    28 Jun 2007
    Posts
    5,149

    Default Re: Produk Baru: Mini Lipstik with Pearl, Cocoa Collagen Power Plus, StooTeyCafe, SabunHerba etc

    GlutaWhite™


    b'white enhanced formula... kesan berganda...
    Harga : RM75.00
    YES : RM60.00


    Glutawhite dirumus khas untuk mereka yang menginginkan kulit yang putih mulus. Ia mengandungi ekstrak goji, ekstrak aloe vera, ekstrak biji anggur, ceri acerola, gluthatione, buah delima dan stevia. Supplimen antioksidan yang paling penting diambil masa kini dalam menangani sebarang kerosakan radikal bebas dan toksin pada tubuh. Kesannya anda seperti mendapat tubuh yang baru dan kulit yg semakin derah, bersih dan bebas dari sebarang cela.

    1 KOTAK : RM60.00
    2 KOTAK : RM116.00
    3 KOTAK : RM165.00
    4 KOTAK : RM200.00

    Ramuan Aktif :
    1. Dextrose
    2. Lyco Tomato
    3. Astaxanthin
    4. Ekstrak Goji
    5. Ekstrak Aloe Vera
    6. Ekstrak Biji Anggur
    7. Ceri Acerola
    8. Maltodextrin
    9. Ekstrak Buah Delima
    10. Ekstrak Stevia

    B'White™

    Harga : RM48.00
    YES : RM40.00

    3 dalam 1 : Mencerah, mencantikkan kulit & anti-penuaan. Sunblock sekaligus whitening. Kesan pencerahan yang sekata. Kulit menjadi lebih bersih, tegang dan berseri. Berupaya melindungi kilut dari sinaran UV. Proses penyerapan semua zat aktif B'White yang lebih berkesan di dalam tubuh anda.
    1 KOTAK : RM40.00
    2 KOTAK : RM76.00
    3 KOTAK : RM105.00
    4 KOTAK : RM132.00

  17. #17
    Pemilik One Access Mall
    Join Date
    28 Jun 2007
    Posts
    5,149

    Default Re: Produk Baru: Mini Lipstik with Pearl, Cocoa Collagen Power Plus, StooTeyCafe, SabunHerba etc

    BODY WHITENING COLLAGEN BY OMBAK BESAR



    Retail Price : RM59.90
    PROMOSI : RM53.00


    PUTIH GEBU
    Produk pencerahan tubuh yang diolah dari herba-herba yang berkualiti tinggi serta kaya dengan Vitamin B1, B2, dan E untuk mencerah, menyegar dan mengebukan kulit secara semulajadi. Diperkaya dengan Collagen untuk menegang dan menghalang penuaan kulit badan. Ia juga diperkaya dengan kuasa pemutih untuk mencerahkan badan dan di bahagian yang gelap seperti di tengkuk, celah paha, siku dan ketiak untuk menjadikan tubuh lebih bersih, cerah dan gebu. Set putih Gebu didatangkan dengan 4 produk asas yang mudah digunakan

    Produk Asas yang terdapat di dalam set PUTIH GEBU adalah :

    1. Whitening Collagen Shower Scrub
    Campuran biji apricot dengan butiran-butiran mikro yang mampu membersihkan di liang-liang roma, melembut, menanggalkan sel-sel mati dan meyekatakan warna kulit badan.

    2. Body Moisturizing Collagen spray
    diperbuat daripada ekstrak hazelnut untuk menyegarkan, mengawal pengeluaran minyak dan mengembalikan keremajaan kulit. Ia membuatkan badan anda terasa segar dan bersih sepanjang hari. Ia menjadikan kulit anda lembut, segar dan bersih sepanjang hari.

    3. Sunblock Collagen Lotion (SPF30)
    Losyen yang diperkaya dengan UVA dan UVB yang berupaya melindungi kulit tubuh dari terbakar, gelap dan kusam

    4. Body Whitening Collagen Night Lotion
    Losyen badan dari herba semulajadi seperti hazelnut untuk memperbaiki struktur kulit secara berterusan dan semulajadi. Ianya bertindak memutih dengan lebih berkesan dan selamat. Kesan boleh dilihat dalam masa 5 hari dan kekalkan pengambilan untuk mendapat kulit yang cantik, cerah dan berseri.

    CARA PENGGUNAAN:
    Gunakan secara efektif dengan menggunakan :

    1. whitening collagen shower scrub, body moisturizing collagen spray dan sunblock collagen lotion pada waktu siang.
    2. Whitening Collagen Shower Scrub, Body moisturizing collagen spray dan body whitening collagen night lotion pada waktu malam

  18. #18
    Pemilik One Access Mall
    Join Date
    28 Jun 2007
    Posts
    5,149

    Default Re: Produk Baru: Mini Lipstik with Pearl, Cocoa Collagen Power Plus, StooTeyCafe, SabunHerba etc

    SABUN TAHARAH

    Retail Price : RM5.90

    YES! : RM5.00
    ** tidak termasuk kos pos

    Sabun Taharah dibuat dari "TANAH LIAT" sebagai sabun mandi juga boleh di buat "SAMAK" (sertu). Taharah lahir tepat pada masanya Fardhu Kifayah kepada Umat Islam untuk bersamak.

    Sabun Taharah mempunyai unsurnya yang tersendiri di mana 45% adalah mineral, 25% adalah udara, 25% adalah air dan 5% adalah bahan organik. Kandungan tanah liat dapat membersih kan kulit dengan sempurna kerana tanah merupakan pembasmi kuman (antiseptik) yang terbaik.


    Taharah adalah satu rumusan bahan pencuci terbaru di dunia tetapi sebenarnya ia adalah asas kesucian lama diperkenalkan dengan cara moden menerusi pendekatan Bio Teknologi. TAHARAH bermaksud "Kebersihan" atau erti kata yang sebenar ialah "Kesucian".

    Teknologi bertambah canggih dan macam-macam perkara dapat di lihat kekuasaan ALLAH S.W.T. Dari tanah di jadikan dan di kembalikan. Kini dari tanah juga ada kebersihan.

    Dengan Taharah anda akan dapat membantu masalah-masalah seperti :
    • SAMAK (SERTU)
    • Menghaluskan kulit
    • Menghilangkan bau badan dan kotoran
    • Panau
    • Kurap
    • Kudis
    • Ruam
    • Gatal-gatal
    • Jerawat
    • Kulit kering
    • Kelemumur
    • Rekahan tumit kaki
    • Basuhan sayuran dan barang kemas
    Taharah juga dipercayai dapat bertindak sebagai AWET MUDA mengurangkan kedutan dan garis-garis penuaan.


    KANDUNGAN TAHARAH
    Mengandungi :
    VITAMIN A, MINYAK ZAITUN, VITAMIN C, VITAMIN E, MAGNESIUM, SODIUM, KALSIUM & POTASSIUM

    Taharah selamat digunakan oleh semua peringkat umur termasuk bayi kerana tiada campuran bahan kimia yang merbahaya hanya sumber-sumber semulajadi digunakan.

  19. #19
    Pemilik One Access Mall
    Join Date
    28 Jun 2007
    Posts
    5,149

    Default Re: Baru & Hot!! Fiber+Collagen,Mini LipstikwPearl, Cocoa Collagen Power Plus, StooTeyCafe, SabunHerba etc

    NATASYA GOLD



    Retail : RM 238
    OFFER : RM 200.00



    Set Lengkap Natasya Gold 5 dalam 1
    • Sabun Collagen
    • Krim Pelembap
    • Krim Herba (Malam)
    • Toner
    • Krim Pelindung UV 30

    Keterangan Produk

    1. TONER 60ml (MAL06070860K) -->Harga: RM39.90
    Sale : RM35
    Toner dapat membantu mengekalkan kesegaran kulit serta mengembalikan tahap PH kulit yang ideal. Penggunaannya berterusan amat penting kerana ianya dapat menyejuk dan menghaluskan kulit disamping mengurangkan efek berlubang dan hasilnya kulit akan kekal cantik berseri.

    2. SABUN KOLAGEN 100gm(MAL06070899K)--> Harga : RM24.90
    Sale : RM22
    Sabun Kolagen membersihkan tanpa mengeringkan kulit, dapat menghilangkan debu,minyak berlebihan serta kotoran lain dengan cukup berkesan. Penggunaan berterusan tidak akan memberi kesan kepada pertahanan asid semulajadi kulit kerana ianya diaplikasikan untuk menjaga kelembapan kulit dari dalam. Selain dari itu ia mengandungi ekstrak pelembab semulajadi untuk memastikan kulit sentiasa lembut dan muda.

    3. SKRUB MUKA 50ml (MAL06070869K)--> Harga : RM48.90
    Sale : RM44
    Scrub Muka membersihkan kulit dengan lembut. Sel-sel mati dan butiran debu pada kulit dikeluarkan dengan menggunakan gel aloe vera yang sekaligus mengawal dan menjaga tahap kelembapan kulit.

    4. KRIM PELEMBAP 30ml (MAL06080290K)--> Harga : RM59.90
    Sale : RM55
    Krim Pelembap telah diaplikasikan daripada bahan-bahan organic untuk mengelakkan daripada berlakunya kekeringan kulit. Krim Pelembap kulit ini juga akan melicinkan kulit yang kering dan berkedut dengan berkesan dan ianya meresap pantas ke dalam kulit untuk kelihatan cerah dan lembut sepanjang hari.

    5. SUNBLOCK 15ml (MAL06070884K)--> Harga : RM69.90
    Sale : RM65
    Krim Pelindung Matahari dihasilkan daripada serat carotenoid yang bertindak menjaga lapisan kulit daripada tindakbalas alam sekitar disamping UVA/UVB untuk melambatkan proses penuaan. Kandungan vitamin E memberikan penampilan kulit yang sihat serta gabungan ebstrak bunga seperti chamomile,cornflower dan maticaria yang bertindak untuk melembutkan kulit.

    6. KRIM MALAM 10ml (MAL06081032K)--> Harga : RM59.90
    Sale : RM55
    Krim Malam dihasilkan daripada kombinasi herba-herba semulajadi yang terpilih bertindak untuk menyingkirkan jeragat,jerawat, bintik-bintik hitam serta parut pada kulit muka tanpa sebarang pengelupasan.Perubahannya akan dapat dilihat dalam masa 2-3 minggu.


    Jom beli Natasha Gold
    Nak harga best lagi pm yer..!!

  20. #20
    Ahli Baru
    Join Date
    26 Mar 2009
    Posts
    220

    Default Re: Baru & Hot!! Fiber+Collagen,Mini LipstikwPearl, Cocoa Collagen Power Plus, StooTeyCafe, SabunHerba etc

    salam kak...
    saje jenjalan kdai akak nih...
    btw lippy sy dh pos ke...

 

 
Page 1 of 37 1234511 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
شات صيف كام وه كول سعودي انحراف سعودي كول شات كتابي انمي اون لاين شات غزل مدونة انمي انمي مترجم العاب فلاش مركز رفع شات صوتي شات خليجي جرحي