Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the Wanita Melayu Online.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Page 1 of 9 12345 ... LastLast
Results 1 to 20 of 163
  1. #1
    Peniaga Supreme @ Nisyra eMall
    Join Date
    02 Jul 2008
    Posts
    555

    Default NEW Arrival..Baby Ring Sling







    Kami menjual barangan keperluan pelbagai peringkat umur anak-anak khusus untuk semua golongan dengan harga berpatutan.


    Produk kami adalah dijamin baru dan berkualiti. Stok adalah terhad, cepat sebelum kehabisan.


    Antaranya ialahBaby Sling dan Baby Pouch, sesuai untuk semua ibu moden yang mementingkan keselesaan anak di samping tampak bergaya dan modern.


    Selain itu, kedai kami juga ada menjual Set Cadar dan Comforter kartun dari pelbagai karekter terkenal Walt Disney seperti Spongebob, Disney Princess, Mickey Mouse, Barbie, Ben10, Cars, Transformers, dll. dengan harga patut.




    Pertanyaan & Tempahan :


    Pembayaran :


    164306381684 (Amran Osman)



    Penghantaran :


    Penghantaran barang hanya akan dilakukan selepas bayaran penuh diterima dan bukti pembayaran disertakan di dalam PM. Sila sertakan Kod Barang, Nama Penuh, Alamat untuk penerimaan dan no. telefon sekali.


    Setiap pembelian adalah Non-refundable and non-returnable. Saiz hanya boleh ditukar sekiranya ada stok.


    Penghantaran POS LAJU [BABY SLINGS]
    RM 10.00


    * Hanya untuk pembelian melebihi RM100.00 dan ke atas.
    * Hanya 2 kali ansuran dibenarkan dan barang hanya akan dihantar selepas pembayaran penuh diperolehi.

  2. #2
    Peniaga Supreme @ Nisyra eMall
    Join Date
    02 Jul 2008
    Posts
    555

    Default Re: Baby Ring Sling dan Baby Pouch Sling



    Baby Ring Slings

    When people think "baby slings", a ring sling baby carrier might come to mind. And no wonder, these are one of a parent's most useful baby tools!

    * A baby sling with rings is adjustable to accomodate different sized babywearers.

    * Use the excess tail for discreet nursing, sun protection, or to simply show off a beautiful sling tail!

    * For those of you that prefer a more streamlined look, the tail of the baby sling can be wrapped around the rings and tucked inside of the sling.

    MummyHugs innovated the traditional style sling with 2 strong and secured rings which have been tested to hold up to 50kg of weight over 48 hour period. The loose fabric end when threaded through interlocking rings, allows the sling to be easily adjusted with one hand. Our baby slings comes in a variety of fun design, quality fabrics and colours that have been lovingly selected for concern parents like you.

    How about our Rings

    Ring is a high density poly carbonate, family of plastic, safely tested to hold up to 230kg before givin way. All in Medium size as too small hard to adjust, too big ring tends to wobble while adjustin and gets in the way while wearing baby.


    • 6 different carrying positions
    • Newborn to 3 years
    • Free size - fully adjustable
    • Distribute weight over the wide shoulder area
    How safe are our baby slings and our rings?



    At Sirim Berhad 2 tests were conducted:

    1st - how heavy can the ring carry before it gives way:
    Result was 230kg.

    2nd - if the ring sling can carry the weight of 50kg over a period of 48 hours.
    Results was yes, there was no change to the slings and rings.

    Conclusion: You can rest assure on the quality of the rings and our slings!



    So what's the difference between a Ring Sling and a Pouch Sling?







    Watch this step by step slide on how to wear your baby sling [click to this link]





    This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 961x681 and weights 210KB.

  3. #3
    Peniaga Supreme @ Nisyra eMall
    Join Date
    02 Jul 2008
    Posts
    555

    Default Re: Baby Ring Sling dan Baby Pouch Sling

    Strech Cotton Baby Ring Sling


    Harga : RM109.90


    Stretch Cotton: 95% Cotton 5% Spandex for a a bit of stretch on it's width for easy adjustment and a snug fit.




    Ole Olive Green


    Shanelle Sea Green


    Bond Pink








  4. #4
    Peniaga Supreme @ Nisyra eMall
    Join Date
    02 Jul 2008
    Posts
    555

    Default Re: Baby Ring Sling dan Baby Pouch Sling

    Classic Cotton Ring Sling

    Harga : RM89.90

    Classic Cotton: Cotton mix Polyester, Basic range, Cotton feels cool and Polyester gives it stregth and durability.



    Barny Lace

    NEW COLLECTION OCTOBER !!!


    PACE


    ALICE


    CARMEL

  5. #5
    Peniaga Supreme @ Nisyra eMall
    Join Date
    02 Jul 2008
    Posts
    555

    Default Re: Baby Ring Sling dan Baby Pouch Sling

    New attractive and exciting sling designs !!!!! - OCTOBER

    ...visit our store



    PLUSH COTTON
    RM149.90 DESIGNER BORDER





    PLUSH COTTON
    RM129.90




  6. #6
    Peniaga Supreme @ Nisyra eMall
    Join Date
    02 Jul 2008
    Posts
    555

    Default Re: Baby Ring Sling dan Baby Pouch Sling


    gambar yang dipamerkan hanyalah sebagai contoh pemakaian


    Baby Pouch Sling

    Selain Ring Sling, kini kedai kami perkenalkan 1 lagi jenis sling iaitu BabyPouch Sling yang mudah dipakai, cantik lagi bergaya.

    Berbanding Ring Sling, untuk memakai Pouch Sling anda perlu ukur badan pemakai dahulu bagi mendapatkan saiz yang bersesuaian. Pouch Sling kami ada terdapat dalam 3 saiz iaitu S, M dan L. Lihat gambar contoh bagaimana mengambil ukuran.


    Ukuran adalah dari bahu ke pangkal pinggang (atas tulung punggung) Ukuran dalam Inci :

    S (22.5" - 24")
    M (24.5" - 26")
    L (26.5" - 28")

    *Note:

    1) Anda tidak perlu menukar saiz pouch sekiranya anak anda semakin membesar. Saiz dan berat anak adalah tidak penting melainkan anak anda lebih besar dari biasa. Yang dititikberatkan adalah saiz pemakai.

    2) Jangan pilih saiz yang terlalu besar kerana anda perlu mengendung anak muat-muat badan (snug and fit) kerana cara pemakaian yang betul akan membuat belakang anda dan anak selesa. Kecuali anda mempunyai anak dan buah dada yang besar dari biasa, eloklah dapatkan saiz yang besar.

    3) Saiz yang kami ada hanyalah S, M & L. Sekiranya ukuran yang diberikan tidak memadai dengan saiz badan anda, kami cadangkan supaya anda memilih RING SLING kerana ia mudah diubah (adjustable) mengikut kesesuaian pemakai.

  7. #7
    Peniaga Supreme @ Nisyra eMall
    Join Date
    02 Jul 2008
    Posts
    555

    Default Re: Baby Ring Sling dan Baby Pouch Sling


    Semua Pouch Sling didatangkan dalam beg comel ini bagi memudahkan ibu melipat dan menyimpannya di dalam beg diaper.

    RM89.90




    RM69.90







    Olive Green with Floral Borders ( M size out of stock) Only have S & L Size



    Rose Pink with Sweet Yellow Floral Borders (M size out of stock) Only have S & L Size



    Rose Pink with Apple Borders



    Rose Pink with Checked Borders



    Rose Pink with Stripe Borders



    Beige with Stripe Borders



    Apple Green with Small Green Floral Borders (M size out of stock) Only have S & L Size



    Hot Pink - warna gambar kelihatan agak merah, warna sebenar seperti yang up close, warna PINK.



    Rose Pink with Small Pink Floral Borders -( M size out of stock) Only have S & L Size



    Rose Pink with Cute Floral Borders - (M size out of stock) Only have S & L Size



    Apple Green with Sweet Yellow Floral Borders (M size out of stock) Only have S & L Size



    Rose Pink



    Yellow with Checked Borders



    Pure White



    Yellow



    Apple Green (M size out of stock) Only have S & L Size

  8. #8
    Peniaga Supreme @ Nisyra eMall
    Join Date
    02 Jul 2008
    Posts
    555

    Default Re: Baby Ring Sling dan Baby Pouch Sling

    RM69.90




    Dark Blue with Stripe Borders



    Dark Blue with Checked Borders



    Dark Blue

  9. #9
    Peniaga Supreme @ Nisyra eMall
    Join Date
    02 Jul 2008
    Posts
    555

    Default Re: Baby Ring Sling dan Baby Pouch Sling

    Jemputlah ye ke kedai kami, boleh ansuran lagi.. mari pilih mana yg berkenan di hati
    facebook - Umisofia Home Furnishing

  10. #10
    Ahli Lama
    Join Date
    31 Oct 2008
    Posts
    595

    Default Re: Baby Ring Sling dan Baby Pouch Sling

    tak boleh kurang lagi ke harga ke baby pouch tu?

  11. #11
    Peniaga Supreme @ Nisyra eMall
    Join Date
    02 Jul 2008
    Posts
    555

    Default Re: Baby Ring Sling dan Baby Pouch Sling

    Quote Originally Posted by luv_ha View Post
    tak boleh kurang lagi ke harga ke baby pouch tu?
    check pm ye
    facebook - Umisofia Home Furnishing

  12. #12

    Default Re: Baby Ring Sling dan Baby Pouch Sling

    hai umisofia
    saya nak tanya.untuk baby pouch tu..memang boleh pakai sampai anak besar ke?muat ke? sori saya betul2 tak tahu ni..dan sedang pikir yg mana elok bagi saya.

  13. #13
    Peniaga Supreme @ Nisyra eMall
    Join Date
    02 Jul 2008
    Posts
    555

    Default Re: Baby Ring Sling dan Baby Pouch Sling

    Quote Originally Posted by zaliana View Post
    hai umisofia
    saya nak tanya.untuk baby pouch tu..memang boleh pakai sampai anak besar ke?muat ke? sori saya betul2 tak tahu ni..dan sedang pikir yg mana elok bagi saya.
    baby pouch sesuai utk baby yg baru lahir hingga usia 2 tahun, kalau anak dah semakin membesar dan berisi agak sukar sikitlah sebab tak boleh nak adjust/ubahsuai dan agak terbatas. Satu lagi pouch sling dibeli mengikut ukuran pemakai, jadi hanya pemakai seorang shaja yg boleh guna. Tp ring sling tidak, sesiapa pun boleh pakai.

    Ring sling, sesuai utk dari lahir hingga anak umur 3 tahun, senang nak adjust/ubahsuai walaupun anak semakin membesar/berisi. Jangan risau pasal ring kerana telah diuji ia mampu menahan berat sehingga 230kg sebelum pecah, memang tahan lama dan telah diuji di SIRIM.
    facebook - Umisofia Home Furnishing

  14. #14
    Peniaga Supreme @ Nisyra eMall
    Join Date
    02 Jul 2008
    Posts
    555

    Default Re: Baby Ring Sling dan Baby Pouch Sling

    NEW design !!!!!!!!!!!!!!!!
    Baby sling, jangan ketinggalan lawati kedai online kami di www.mykidsmomstore.blogspot.com
    facebook - Umisofia Home Furnishing

  15. #15
    Peniaga Supreme @ A1A Mall
    Join Date
    17 May 2007
    Posts
    1,953

    Default Re: Baby Ring Sling dan Baby Pouch Sling

    salam umisofia..

    umisofia ade jual tak ring die saje? sbb lydia dah ade kainnye..cuma ring je taktau nak cari mana..kalau ade, pm lydia ehh..thanks..

  16. #16
    Peniaga Supreme @ Nisyra eMall
    Join Date
    02 Jul 2008
    Posts
    555

    Default Re: Baby Ring Sling dan Baby Pouch Sling

    Quote Originally Posted by LyDia_DeLia View Post
    salam umisofia..

    umisofia ade jual tak ring die saje? sbb lydia dah ade kainnye..cuma ring je taktau nak cari mana..kalau ade, pm lydia ehh..thanks..
    LyDia, umi tak jual ring dia shj sebb ring tu mmg dah patent khas utk ring sling oleh designer sahaja
    facebook - Umisofia Home Furnishing

  17. #17
    Peniaga Supreme @ A1A Mall
    Join Date
    17 May 2007
    Posts
    1,953

    Default Re: Baby Ring Sling dan Baby Pouch Sling

    Quote Originally Posted by umisofia View Post
    LyDia, umi tak jual ring dia shj sebb ring tu mmg dah patent khas utk ring sling oleh designer sahaja
    alaa..huhukkk..

  18. #18

    Default Re: Baby Ring Sling dan Baby Pouch Sling

    Apple Green S Size x 1 unit berape total? hg x de discount lg ke?

  19. #19
    Peniaga Supreme @ Nisyra eMall
    Join Date
    02 Jul 2008
    Posts
    555

    Default Re: Baby Ring Sling dan Baby Pouch Sling

    Irfan, check pm ye
    facebook - Umisofia Home Furnishing

  20. #20

    Default Re: Baby Ring Sling dan Baby Pouch Sling

    umisofia, please cek pm ye. sy dah buat payment n detail penghantaran pun sy dah bg skali. tq

 

 
Page 1 of 9 12345 ... LastLast

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •