Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the Wanita Melayu Online.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Results 1 to 16 of 16
  1. #1
    Peniaga Supreme @ Beautifulworldz
    Join Date
    28 Aug 2007
    Posts
    374

    Default Koleksi Gambar Bday Cake dan Hantaran

    Ingin mendapatkan design2 cake yang berbeza dari kedai-kedai bakery biasa..? order di Loveliana cakes..cantiik, dan sedaapp dengan harga berpatutan..!!



    Novelty cake bertema princess ini di order oleh ahli WMC jugak..:-))..yuhuu Eagle..terimakasih banyak karena order dnegan kami..selamat hari jadi utk anakda tercinte yeee :-))

  2. #2
    Peniaga Supreme @ Beautifulworldz
    Join Date
    28 Aug 2007
    Posts
    374

    Default Re: Gambar cake terbaru...

    Teringin membuat sendiri cake yang cantik2 ini? mudah dan senang sahaja..jom join di kelas cake deco yang kami adakan..sila klik http://loveliana-online.blogspot.com utk melihat gambar2 lainnya dan info kelas

    untuk kawan2 di Penang..jom lah join dalam kelas kami pada tarikh 11 dan 12 april 2009 nanti ..info selengkapnya sila email ke lovelianacakes@gmail.com




    Photocakes dengan design terbaru, deco dengan steamed buttercream yang sedap dan gebu, bak di salut dengan Fondant/sugarpaste.bertema Princess ariel si litle mermaid, semua hiasan diatas cake dapat dimakan / terbuat dari icing.

  3. #3
    Ahli Baru
    Join Date
    15 Oct 2008
    Posts
    193

    Default Re: Gambar cake terbaru...

    salam

    subhanAllah...cantiknya cake awak moga murah rezeki sentiasa

  4. #4
    Ahli Baru
    Join Date
    05 Mar 2007
    Posts
    356

    Default Re: Gambar cake terbaru...

    Alhamdulillah mmg puas ati kek dari Liana! Saya mmg dr Secret Recipe designer team mmg akui kek Liana mmg setaraf kek dari kami coz member2 ofc eagle rmai yg datang dan dia org yg bagi komen nih. Dia kt kek Liana moist sgt dan sgt sedap

    Untuk Liana terima kasih coz memenuhi permintaan eagle yang fussy ni
    Kek Princess tu mmg puas ati and mmg worth it la!
    Insyaallah bole tempah utk occasion lain pula nnt





  5. #5
    Peniaga Supreme @ Beautifulworldz
    Join Date
    28 Aug 2007
    Posts
    374

    Default Re: Gambar cake terbaru...


  6. #6
    Peniaga Supreme @ Beautifulworldz
    Join Date
    28 Aug 2007
    Posts
    374

    Default Re: Gambar cake terbaru...

    Assalamualaikum Eagle
    terimakasih atas segala comment yang telah diberikan, akak sangat terharu dan appreciated sekali, semoga Allah murahkan lagi rezeki untuk Eagle sekeluarga dan selamat harijadi utk si comel semoga menjadi anak yang saleha dan taat kepada ibu bapa.amin ya rabbal alamiin.

    mintak maaf karena kesibukan dan kondisi body yang kurang sihat, tanpa terasa dah hampir 1bln ini saya tak sempat2 menjenguk dan up date bilik perniagaan saya disini. kalaupun sempat log in di wmc,hanya utk up date tarikh kelas sahaja.

    kepada pengunjung yang berkenan utk menempah cake ataupun bertanya pasal kek dan kelas, silalah email ke lovelianacakes@gmail.com
    InshaAllah akan segera dibalas


    Quote Originally Posted by eagle View Post
    Alhamdulillah mmg puas ati kek dari Liana! Saya mmg dr Secret Recipe designer team mmg akui kek Liana mmg setaraf kek dari kami coz member2 ofc eagle rmai yg datang dan dia org yg bagi komen nih. Dia kt kek Liana moist sgt dan sgt sedap

    Untuk Liana terima kasih coz memenuhi permintaan eagle yang fussy ni
    Kek Princess tu mmg puas ati and mmg worth it la!
    Insyaallah bole tempah utk occasion lain pula nnt





  7. #7
    Peniaga Supreme @ Beautifulworldz
    Join Date
    28 Aug 2007
    Posts
    374

    Default Re: Gambar cake terbaru...

    Alhamdulillah atas semua karunia dari Allah ini amfea..saya sangat bersyukur sekali..terimakasih banyak atas doanya,..semoga Allahpun murahkan rezeki utk awak sekeluarga.amin

    Quote Originally Posted by amfeaz View Post
    salam

    subhanAllah...cantiknya cake awak moga murah rezeki sentiasa

  8. #8

    Default Re: Gambar cake terbaru...

    Congrats dgn kemunculan you di MHI 12/8/09 pkl 7.30 pagi...mmg cantik2 kek you...semoga terus success.....

    tp diaorang salah eja nama blog you...lovelina-online ler....

  9. #9
    Peniaga Mini @ Queen Mall
    Join Date
    10 Jul 2008
    Posts
    1,558

    Default Re: Gambar cake terbaru...

    pagi td tgk MHI ternampak sessi bersama ayu liana ni kat tv...meriah tul setiap kali gmbr kek ditunjukkan...

    tahniah....

  10. #10
    Peniaga Supreme @ One Access Mall
    Join Date
    13 Jul 2007
    Posts
    1,049

    Default Re: Gambar cake terbaru...

    Salam K.ayu..

    Saya pun tertgk MHI pagi tadi... Tahniah..!!

    wahhh.. geram tgk kek2 yg cantik tu...
    InsyaAllah untuk Raya nanti kite nak order ngan k.ayu lahhh.... umah kite dah dekat sgt ngan k.ayu...senang nak ambikk...
    RXLITE, RXWATER PUN ADAA...

  11. #11
    Peniaga Supreme @ Beautifulworldz
    Join Date
    28 Aug 2007
    Posts
    374

    Default LOVELIANA CAKES DLM RANCANGAN MALAYSIA HARI INI TV3

    Wa'alaikumsalam
    Thanks nalesa :-))


    Quote Originally Posted by nalesa View Post
    Salam K.ayu..

    Saya pun tertgk MHI pagi tadi... Tahniah..!!

    wahhh.. geram tgk kek2 yg cantik tu...
    InsyaAllah untuk Raya nanti kite nak order ngan k.ayu lahhh.... umah kite dah dekat sgt ngan k.ayu...senang nak ambikk...

  12. #12

    Default Re: Gambar cake terbaru...

    [QUOTE=loveliana cakes;2844994]Teringin membuat sendiri cake yang cantik2 ini? mudah dan senang sahaja..jom join di kelas cake deco yang kami adakan..sila klik http://loveliana-online.blogspot.com utk melihat gambar2 lainnya dan info kelas

    untuk kawan2 di Penang..jom lah join dalam kelas kami pada tarikh 11 dan 12 april 2009 nanti ..info selengkapnya sila email ke lovelianacakes@gmail.com



    kalau yg macam ni berapa ye..kalau nak ari sabtu ni boleh ke..

  13. #13
    Ahli Baru
    Join Date
    22 Jul 2009
    Posts
    1

    Default Re: Gambar cake terbaru...

    cantik nye kek

  14. #14
    Peniaga Supreme @ Beautifulworldz
    Join Date
    28 Aug 2007
    Posts
    374

    Default Koleksi Gambar Bday Cake dan Hantaran

    CASTLE AND PRINCESS CAKE










    Cara Order :
    1.save gbr cake yang nak di order dan emailkan ke lovelianacakes@gmail.com.setiap harga cake tidak sama, depends dnegan berat dan design/deco
    2.Bagi detail : Nama penuh, alamat, notelepon,wording,tarikh pick up
    3.Apabila telah mendapat reply dari kami harap segera follow up order anda dengan membuat bayaran full atau deposit sebagai tanda pengesahan order.deposit hendaknya 50% dari harga cake dan bakinya boleh dibayar masa pick up nanti. no acc maybank 164 838 009 108 under ayu yuliana
    4.Lepas Bank In sila emailkan resit bayaran atau taipkan butir2 bayaran yg ada didalam resit (jumlah, tarikh,masa.nama)
    5.Untuk sekarang ini kami tiada menyediakan delivery services.cake kena pick up sendiri dari tempat kami no.10 jln 7/6 seksyen 7 Bandar Baru Bangi

  15. #15
    Peniaga Supreme @ Beautifulworldz
    Join Date
    28 Aug 2007
    Posts
    374

    Default Koleksi Gambar Bday Cake dan Hantaran

















    Cara Order :
    1.save gbr cake yang nak di order dan emailkan ke lovelianacakes@gmail.com.setiap harga cake tidak sama, depends dnegan berat dan design/deco

    2.Bagi detail : Nama penuh, alamat, notelepon,wording,tarikh pick up

    3.Apabila telah mendapat reply dari kami harap segera follow up order anda dengan membuat bayaran full atau deposit sebagai tanda pengesahan order.deposit hendaknya 50% dari harga cake dan bakinya boleh dibayar masa pick up nanti. no acc maybank 164 838 009 108 under ayu yuliana

    4.Lepas Bank In sila emailkan resit bayaran atau taipkan butir2 bayaran yg ada didalam resit (jumlah, tarikh,masa.nama)

    5.Untuk sekarang ini kami tiada menyediakan delivery services.cake kena pick up sendiri dari tempat kami no.10 jln 7/6 seksyen 7 Bandar Baru Bangi

  16. #16

    Default Re: Koleksi Gambar Bday Cake dan Hantaran

    Quote Originally Posted by loveliana cakes View Post
    CASTLE AND PRINCESS CAKE










    Cara Order :
    1.save gbr cake yang nak di order dan emailkan ke lovelianacakes@gmail.com.setiap harga cake tidak sama, depends dnegan berat dan design/deco
    2.Bagi detail : Nama penuh, alamat, notelepon,wording,tarikh pick up
    3.Apabila telah mendapat reply dari kami harap segera follow up order anda dengan membuat bayaran full atau deposit sebagai tanda pengesahan order.deposit hendaknya 50% dari harga cake dan bakinya boleh dibayar masa pick up nanti. no acc maybank 164 838 009 108 under ayu yuliana
    4.Lepas Bank In sila emailkan resit bayaran atau taipkan butir2 bayaran yg ada didalam resit (jumlah, tarikh,masa.nama)
    5.Untuk sekarang ini kami tiada menyediakan delivery services.cake kena pick up sendiri dari tempat kami no.10 jln 7/6 seksyen 7 Bandar Baru Bangi
    Salam,

    blh pm saya x uth harga kek2 diatas. tq

 

 

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •