Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the Wanita Melayu Online.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Peniaga Supreme @ Crystal Mall
    Join Date
    03 Jun 2007
    Posts
    57

    Default Koleksi Testimoni Agel- kanser, pneumonia, asthma, diabetes, baby batuk selsema berpanjangan, sakit tulang, lenguh badan

    Berikut adalah testimoni-testimoni sahih yang didapati daripada client/pelanggan Agel Sendiri.

    Testimonial juga boleh dilihat di sini http://betterlifewithagel.blogspot.c...el/Testimonial

    FUCOIDAN VERSUS SWINE FLU (H1N1)

    Hi guys,

    There's an interesting study from Spain on the Swine Flu situation.
    It suggest that fucoidan, the active ingredient in Agel UMI, may
    help prevent Swine Fever.

    The study found that fucoidan has been shown to have an inhibitory
    effect on the replication of the Swine Fever virus when fucoidan
    was present at the time of virus adsorption. *

    For you guys that like medical jargon, it says: "Several
    polyanionic substances, including fucoidan, were investigated for
    their inhibitory effect on the replication of African swine fever
    virus (ASFV) in vitro. In general, the substances had low toxicity
    for Vero cells. The studies with radiolabeled ASF virions suggest
    that the sulfated polysaccharides inhibit virus adsorption.
    Inhibition of virus replication was found only when the substances
    were present during virus adsorption."

    In any event, it reinforces what we have always known, that Agel
    UMI is a product that everyone should take every day! It really is
    a breakthrough product and another Agel exclusive.

    Here in the U.S., today is Memorial Day. So I hope you take time
    out to say a prayer for our troops in harm's way, and remember our
    Vets.

    -Randy Gage

    * Antiviral activity of sulfated polysaccharides against African
    swine fever virus. Centro de Investigaciones Biológicas, Consejo
    Superior de Investigaciones Cientificas, Madrid, Spain.
    García-Villalón D, Gil-Fernández C. Centro de Investigaciones
    Biológicas, Consejo Superior de Investigaciones Cientificas,
    Madrid, Spain.

    Prime Concepts Group, 1807 S Eisenhower St, Wichita, KS 67209, USA

    http://www.whyagel.com

  2. #2
    Peniaga Supreme @ Crystal Mall
    Join Date
    03 Jun 2007
    Posts
    57

    Default Testimonial Kanser paru-paru stage 4

    Wanita ini mengidap kanser paru-paru tahap akhir /stage 4 (terminal lung cancer). Setelah doktor mengarahkan keluarganya untuk membawa beliau pulang ke rumah(kerana menurut doktor sudah tiada harapan untuk sembuh) keluarga beliau telah menghantar beliau ke sebuah hospis untuk beliau menjalani saat-saat akhir dengan gembira. Di hospital itulah seorang jururawat yang menjaga kebajikan pesakit ini telah memberikan UMI dan EXO untuk mencuba nasib mana tahu beliau akan sembuh (dengan izin ALLAH). Saksikan sendiri.



    Dos Pertama kali :: 19 July 2008, semasa beliau di Hospis, jam 3.50 petang.

    Keadaan beliau ketika itu ::
    • Kemurungan akibat putus harapan untuk hidup.
    • Post-chemotherapy :: kemoterapi tidak berjaya memulihkan kanser, maka di suruh balik saja
    • Setiap hari akan mendapat MORPHINE untuk menghilangkan kesakitan,kesan pembedahan dan kemoterapi.
    • Breathless (tidak mampu bernafas secara cekap)
    • Tiada selera makan
    • Tidak bercakap langsung
    • Tidak boleh berjalan

    Jam 4.20 petang (30 minit selepas mengambil EXO untuk pertama kali)
    • Segala rasa kesakitan hilang serta merta.(ALHAMDULILLAH) sedagkan sebelum ini terpaksa diberi MORPHINE (dadah paling kuat utuk menahan sakit)
    • Terus boleh duduk berterusan sehingga 2 jam,sedangkan sebelum ini tak mampu bangun dari baring atas katil.


    -Selepas 10 hari -
    • Dah ceria, tiada lagi murung, dah bersemangat semula (lihat wajahnya ceria, tersenyum saja selepas dapat hadiah wig dari staff hospital)
    • Tiada kesakitan lagi, tiada lagi Morphine!
    • Dah berselera makan.
    • Cakap tak henti-henti kerana begitu gembira.
    • Tapi belum boleh jalan sangat, kecuali dengan bantuan nurse.
    • Staff2 hospis terkejut, menurut mereka tak pernah lagi tengok ada kes begini.



    • Selepas tiga bulan, beliau discharge dari hospis kerana tak layak lagi duduk situ (sebab hospis untuk orang sakit kronik yang menunggu masa je..tapi lady ni dah sihat,siap boleh makan,sembang lagi)
    • Dah boleh jalan sendiri, boleh angkat barang2 berat seperti beg baju dia dan banyak lagi.
    • Doctor(oncologist) yang dulu penah kata dia takde harapan sembuh dan tunggu masa je tu, terkejut.Buat blood test, memang dah sihat,Alhamdulillah.



    Gambar di atas bertarikh 13 November 2008 (kira-kira sebulan selepas keluar dari hospital, 4 bulan selepas mengambil AGEL)
    • Sangat happy, sihat dan bertenaga.
    • Gambar di atas ketika beliau di office AGEL, memberi testimoni secara life.
    • Boleh menyanyi dan ber shopping.
    • Makan berselera sekali, tidur pun lena.

    Pembaca sekalian, lihat sendiri bukti bagaimana AGEL (dengan izin dan ketentuan ALLAH dapat menyembuhkan pesakit kanser di atas.

    Oleh itu, jangan lah anda pendamkan saja kisah ini. Sebarkan seluas-luasnya, bantu kepada pesakit2 kanser yang memerlukan.Semoga dengan ini tiada lagi pesakit kanser yang perlu menderita akibat penyakit yang semakin hari semakin ramai menderita kerana nya.

    Yang baik itu datangnya dari ALLAH, yang lemah itu kerana diri saya sendiri yang alpa.

 

 

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
شات صيف كام وه كول سعودي انحراف سعودي كول شات كتابي انمي اون لاين شات غزل مدونة انمي انمي مترجم العاب فلاش مركز رفع شات صوتي شات خليجي جرحي