Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the Wanita Melayu Online.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 20 of 21
  1. #1
    Peniaga Supreme Beli @ Wanita Mall
    Join Date
    28 Dec 2008
    Posts
    130

    Default KASUT-IMPIAN ~ size 10 dan keatas sahaja


    PENGUNJUNG YANG SAYA HORMATI,
    SAYA HANYA MENGGUNAKAN SATU THREAD SAHAJA DI PAGE PERTAMA UNTUK MELETAKKAN IMEJ READY STOK SAYA UNTUK KEMUDAHAN ANDA MEMBELI BELAH. SEMUA STOK YANG TERJUAL TIDAK AKAN DILIHAT DI PAGE INI. TERIMA KASIH KEPADA SEMUA PELANGGAN YANG BERBELANJA DI SINI.




    KASUT-IMPIAN adalah butik kasut alam maya yang menjadi
    pelengkap gaya wanita Malaysia yang mempunyai sepasang
    kaki bersaiz besar.

    Rekaan kasut saiz besar koleksi kami amat selesa dipakai,
    cantik dan terdapat pelbagai warna menarik sesuai untuk
    wanita yang pentingkan penampilan.

    Idea untuk menjual kasut saiz besar secara online timbul
    setelah mengetahui kesukaran wanita di Malaysia untuk
    mencari kasut saiz besar untuk melengkapkan gaya mereka ke
    pejabat.

    Sila cadangkan kepada rakan-rakan anda.


    Kos penghantaran adalah percuma untuk setiap pembelian.

    Kami tidak akan menanggung Kos penghantaran kali kedua. (sekiranya ada)

    Pembeli dibenarkan menukar saiz atau design jika dimaklumkan dalam hari yang sama kepada kami setelah menerima kasut yang dipesan.

    Kami tidak akan menerima kembali kasut yang telah kotor atau rosak.

    Kami tidak akan bertanggungjawab sekiranya pesanan anda telah hilang atau rosak jika disebabkan kesilapan pihak poslaju malaysia. (sekiranya ada)

    Tip membeli kasut secara online atau katalog

    Beli satu saiz lebih besar sekiranya anda ingin membeli kasut yang bertutup atau potongan sempit bahagian depan.


    Sms " Saya nak beli kasut (kod) ke 012 7769 324




    Saya mohon maaf kerana tidak sempat upload gambar kasut di page ini. Sila klik
    http://kasut-impian.blogspot.com
    untuk melihat kasut-kasut yang masih available.
    TQ

  2. #2
    Peniaga Supreme Beli @ Wanita Mall
    Join Date
    28 Dec 2008
    Posts
    130

    Default Re: KASUT-IMPIAN ~ size 10 dan keatas sahaja

    Assalamualaikum,

    Kak dah bukak kedai kasut pulak. Khusus untuk saiz besar sahaja sebab saiz kecik ni dah berlambak-lambak kat luar. Meh pilih, pilih, harga okay punyer. Kasut pun garenti sampai punyer. Kak peniaga yang jujur. Berdosa tipu orang tau..

  3. #3
    Peniaga Supreme Beli @ Wanita Mall
    Join Date
    28 Dec 2008
    Posts
    130

    Default Re: KASUT-IMPIAN ~ size 10 dan keatas sahaja

    Kalau anda semua nak tahu kak pakai kasut saiz 10 ( kalau kasut tumit yang bertutup tu saiz 11!! ) Terliur je la tengok kedai kasut kat luar tu. Nak beli kat KLCC? Harga power...... Apa kata join kak kat kedai ni? Untuk yang kaki saiz 10 keatas aja tau....

  4. #4
    Ahli Sensasi
    Join Date
    29 Oct 2007
    Posts
    3,255

    Default Re: KASUT-IMPIAN ~ size 10 dan keatas sahaja

    salam kak...nk tanyerlaa...cutting dpn tu jenis lebar ker tirus??
    sbb sy ni kaki jenis lebat dpn....

  5. #5
    Peniaga Supreme Beli @ Wanita Mall
    Join Date
    28 Dec 2008
    Posts
    130

    Default Re: KASUT-IMPIAN ~ size 10 dan keatas sahaja

    Quote Originally Posted by jelangkung View Post
    salam kak...nk tanyerlaa...cutting dpn tu jenis lebar ker tirus??
    sbb sy ni kaki jenis lebat dpn....
    Ada kak nyatakan kalau cutting die kecik. Kalau tak, saiz die lebar gak. Kira sesuai untuk kaki besar. Kak ada try jugak kasut-kasut tu. Ikut ukuran cm yang kak cadangkan.

  6. #6
    Ahli Lama
    Join Date
    21 Aug 2007
    Posts
    583

    Default Re: KASUT-IMPIAN ~ size 10 dan keatas sahaja

    waa.. me sgt suka kedai nie..
    sebab me pakai size 12..

  7. #7
    Peniaga Supreme Beli @ Wanita Mall
    Join Date
    28 Dec 2008
    Posts
    130

    Default Re: KASUT-IMPIAN ~ size 10 dan keatas sahaja

    Quote Originally Posted by kucinggemukz View Post
    waa.. me sgt suka kedai nie..
    sebab me pakai size 12..
    Em.... Lawatilah kedai kak selalu. Grab mana yang berkenan.

  8. #8
    Peniaga Supreme Beli @ Wanita Mall
    Join Date
    28 Dec 2008
    Posts
    130

    Default Re: KASUT-IMPIAN ~ size 10 dan keatas sahaja

    Yang dah beli berpuas hati. Anda bila lagi? Jangan tengok aje..

  9. #9

    Default Re: KASUT-IMPIAN ~ size 10 dan keatas sahaja

    salam..kak uploadlah gambo kasut saiz 12 lagi...kalo leh kasut jenis flate foot atau yang tgi seinci sebab saya ni ada anak kecik kena dukung anak..x sesuai utk kasut tumit tgi...

  10. #10
    Peniaga Supreme Beli @ Wanita Mall
    Join Date
    28 Dec 2008
    Posts
    130

    Default Re: KASUT-IMPIAN ~ size 10 dan keatas sahaja

    Quote Originally Posted by rose82 View Post
    salam..kak uploadlah gambo kasut saiz 12 lagi...kalo leh kasut jenis flate foot atau yang tgi seinci sebab saya ni ada anak kecik kena dukung anak..x sesuai utk kasut tumit tgi...

    TQ atas feedback. Nanti kak cari ye.

  11. #11
    Peniaga Supreme Beli @ Wanita Mall
    Join Date
    28 Dec 2008
    Posts
    130

    Default Re: KASUT-IMPIAN ~ size 10 dan keatas sahaja

    Salam pelanggan yang dihormati,
    stok baru dah masuk. Jangan tunggu lama-lama. Stok adalah terhad.

  12. #12
    Peniaga Supreme Beli @ Wanita Mall
    Join Date
    28 Dec 2008
    Posts
    130

    Default Re: KASUT-IMPIAN ~ size 10 dan keatas sahaja

    Kak tengok semua kasut saiz besar ni banyak yang kurang menarik. Kak pilih yang lawo-lawo je untuk jualan kat sini. Itu pun terhad. Sekurangnya dapat gak pakai kasut lawo.

    PS. Ini la design terlawo yang dapat dikolek. HuHuHu

  13. #13

    Default Re: KASUT-IMPIAN ~ size 10 dan keatas sahaja

    ko22 ade lg ke kak...

  14. #14
    Peniaga Supreme Beli @ Wanita Mall
    Join Date
    28 Dec 2008
    Posts
    130

    Default Re: KASUT-IMPIAN ~ size 10 dan keatas sahaja

    Quote Originally Posted by nyiur View Post
    ko22 ade lg ke kak...
    Maaf dik, dah jual tak sempat nak padam. Jenguk2 la blog akak tengok stok baru, thanks.

  15. #15

    Default Re: KASUT-IMPIAN ~ size 10 dan keatas sahaja

    askum....nk tnya kak kasut yang kod K019 memang warna gold jer ker...Hitam ada tak?... masa untuk terima kasut dalam tempoh berapa hari kak? TQ

  16. #16

    Default Re: KASUT-IMPIAN ~ size 10 dan keatas sahaja

    memang butik kasut akak ni di giant superstore ipoh jer ke? bukan ape kalau boleh nak beli byk pasang......

  17. #17
    Peniaga Supreme Beli @ Wanita Mall
    Join Date
    28 Dec 2008
    Posts
    130

    Default Re: KASUT-IMPIAN ~ size 10 dan keatas sahaja

    Quote Originally Posted by elaaina View Post
    memang butik kasut akak ni di giant superstore ipoh jer ke? bukan ape kalau boleh nak beli byk pasang......
    Salam Elaaina,

    Kat giant tu jual baju ngan tudung je. Kasut jual melalui internet saja. Kecil kecilan. Nak tambah pendapatan.

  18. #18

    Default Re: KASUT-IMPIAN ~ size 10 dan keatas sahaja

    salam,akak...
    saya nak tanya berkenaan kasut special size ni...
    saya nak tempah sandal dan saya dah ukur saiz sandal saya berdasarkan ukuran yang akak bagi...saiz saya 13...tapi biasa saya pakai adalah saiz 11..
    kalau saya beli smaller saiz than 13 n x muat..saya bleh return back kn???
    n pemulangan duit plak cm ne????

  19. #19
    Peniaga Supreme Beli @ Wanita Mall
    Join Date
    28 Dec 2008
    Posts
    130

    Default Re: KASUT-IMPIAN ~ size 10 dan keatas sahaja

    Quote Originally Posted by mizzmina View Post
    salam,akak...
    saya nak tanya berkenaan kasut special size ni...
    saya nak tempah sandal dan saya dah ukur saiz sandal saya berdasarkan ukuran yang akak bagi...saiz saya 13...tapi biasa saya pakai adalah saiz 11..
    kalau saya beli smaller saiz than 13 n x muat..saya bleh return back kn???
    n pemulangan duit plak cm ne????
    Maaf saya tak buat kasut, saya cuma jual saja. Gambar kasut yang ada stok saya letak kat blog saya. Biasanya customer tukar dengan kasut yang lain, kecuali kalau tak ada kasut untuk pertukaran saya transfer balik duit dalam akaun.

    Setakat ini ramai yang dah beli dan saya terima feedback yang positif dari customer saya. Ada seorang sahaja customer saya yang pernah tukar dengan kasut yang lain. Belum ada lagi yang minta duit balik.

  20. #20

    Default Re: KASUT-IMPIAN ~ size 10 dan keatas sahaja

    salam,akak....
    juz nak tanya..stok kasut2 baru belum ad lagi ke???
    saya memerlukan kasut sekarang ni...
    hari tu akak ad gtau yg stok ad dlm tengah buln 2..
    lmbt lg ke kasut baru akan di postkn kt blog????

 

 
Page 1 of 2 12 LastLast

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •